Gratis Computer Advies

Hoe Windows reageert niet problemen op te lossen

Het runnen van uw computer op de populaire Windows-besturingssysteem kan erg plezierig als het systeem goed werkt. Echter kan je op een ochtend wakker om te beginnen te merken een aantal start-up problemen. Uw ramen mogelijk niet terug te komen zoals gewoonlijk. Als u een dergelijk probleem tegenkomt, is er geen reden tot paniek. U kunt altijd het vast te krijgen door het volgen van deze tips hieronder:

Ontdek de achterliggende oorzaak van het probleem

Er moet een externe oorzaak van de ramen probleem dat u ondervindt te zijn. Je nodig hebt om dit te ontdekken. Vaak kan Windows stop reageren als gevolg van software of hardware conflicten. Het kan ook als gevolg van nieuwe programma-installatie of andere software-gerelateerd probleem. Een anti-virus programma kan ook leiden tot uw systeem niet te reageren. Dit gebeurt wanneer het programma messes up van uw register. Het kan ook optreden wanneer u twee anti-virus programma's op uw computer. Ze zijn waarschijnlijk gaan om uw ramen bevriezen en zorgen dat deze niet hoger te zetten. Van uw systeem-RAM, harde schijf, processor en andere hardware kan ook leiden tot uw computer te hangen. Dit gebeurt wanneer een van hen storingen. U moet uw systeem te onderzoeken om uit te vinden waar het probleem vandaan komt. Dit zal helpen weet de volgende stap te nemen.

Ontkoppel nieuwe hardware aangesloten

Windows reageert niet meer wanneer u de stekker in een nieuwe hardware op uw systeem. In dit geval kunt u gemakkelijk los van de hardware en dan weer opnieuw beginnen met je systeem. Dit zal helpen bij het corrigeren van de afwijking.

Reparatie Windows

Vaak, kan Windows niet reageren wanneer een aantal van haar bestanden zijn beschadigd. Om dit vast te krijgen, moet je de windows installatie te herstellen. Alles wat je nodig hebt is om uw systeem en gleuf in de installatie-cd van Windows opnieuw op te starten. U moet uw systeem prompt op te starten vanaf de cd-rom om de klus te klaren. U zult dan ga je gang naar de instructies op het scherm volgen om het besturingssysteem te herstellen. Tijdens de reparatie, zal de oude windows bestanden worden gewist, terwijl verse die worden gekopieerd en opnieuw geïnstalleerd.

Re-install Windows

Als elke andere mislukt, wordt uw laatste optie zijn om opnieuw te installeren ramen. Je moet opnieuw beginnen uw systeem met de windows-installatie-cd geplaatst in de CD-Rom. U zult dan ga je gang naar de instructies op het scherm volgen. Het kan zijn dat uw harde schijf formatteren, om opnieuw installeren van het besturingssysteem opnieuw. Je moet ook geduldig oefenen en laat het proces te voltooien.

In alle, is er altijd de noodzaak om een ​​back-up van al uw belangrijke documenten wanneer u uw computer gebruikt. U kunt een externe harde schijf of flash drive te gebruiken voor dit doel. Dit voorkomt dat u alles te verliezen wanneer het systeem zich ontwikkelt elke vorm van start-up probleem. U kunt ook nodig om een ​​expert te vinden om u te helpen het systeem vast als u het probleem niet kunt omgaan. Dit bespaart u genoeg tijd, energie en geld.

Max Utilities is een top-ranking fout-resolutie register cleaner die de computer fouten zal herstellen en optimaliseren van de systeeminstellingen. U kunt scannen, reinigen, te optimaliseren en uw pc veel gezonder met het!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska