Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata Windows ei vastaa ongelmista

Tietokoneessasi on suosittu Windows-käyttöjärjestelmä voi olla hyvin nautittavaa, kun järjestelmä toimii hyvin. Voit kuitenkin herätä eräänä aamuna alkaa huomaamatta joitakin käynnistys ongelmia. Windows ei ehkä keksiä normaalisti. Jos kohtaat tällaisen ongelman, ei tarvitse hätääntyä. Voit aina kuntoon seuraamalla näitä vinkkejä alla:

Tutustu kauko-ongelman syyn

On oltava kauko syy windows ongelma sinulla on. Sinun täytyy löytää tämän. Usein ikkunat voi lopettaa vastata seurauksena ohjelmiston tai laitteiston konflikteja. Se voi myös olla seurauksena uuden ohjelman asennusta tai muita ohjelmistoja liittyvä ongelma. Anti-virus ohjelma voi myös aiheuttaa järjestelmän ei vastata. Tämä tapahtuu, kun ohjelma sotkee ​​rekisterin. Se voi ilmetä myös silloin, kun sinulla on kaksi anti-virus ohjelmat tietokoneessa. Ne ovat todennäköisesti menossa jäädyttää ikkunat ja aiheuttaa sen kääntää ylös. Järjestelmän RAM, kiintolevy, CPU ja muut laitteet voivat myös aiheuttaa tietokoneen ripustaa. Tämä tapahtuu, kun jokin niistä toimintahäiriöitä. Sinun täytyy vianmääritys järjestelmän selvittää, missä ongelma on peräisin. Tämä auttaa sinua tietää, seuraava askel.

Irrota uusia laitteita liitetään

Windows saattaa lopettaa vastaamisen, kun liität uusia laitteita järjestelmään. Tällöin voit helposti irrottaa laitteiston ja käynnistää sen uudelleen järjestelmän uudelleen. Tämä auttaa korjaamaan poikkeavuus.

Korjaa Windows

Usein ikkunat voi jättää vastaamatta, kun joitakin sen tiedostoja ovat vahingoittuneet. Jotta saat tämän kiinteitä, sinun täytyy korjata Windowsin asennuksen. Kaikki mitä tarvitset on käynnistä järjestelmä uudelleen ja aukon Windowsin asennus-CD. Sinun täytyy pyytää järjestelmän käynnistymään CD-Rom saadakseen työnsä tehtyä. Tämän jälkeen voit mennä eteenpäin seurata näytön ohjeita saada käyttöjärjestelmän korjattu. Korjausprosessin aikana, vanhat ikkunat tiedostot poistetaan, kun tuoreilla kopioidaan ja asentaa uudelleen.

Re-install Windows

Jos joka toinen epäonnistuu, viimeinen vaihtoehto on uudelleen asentaa ikkunoita. Sinun täytyy käynnistää uudelleen järjestelmän kanssa Windows-asennus-CD asetetaan CD-Rom. Tämän jälkeen voit mennä eteenpäin seurata näytön ohjeita. Saatat joutua kiintolevyn uudelleen, jotta uudelleen asentaa käyttöjärjestelmä uudelleen. Tarvitset myös käyttää potilaan ja anna prosessin loppuun.

Kaikkiaan on aina tarvetta varmuuskopioida kaikki tärkeät asiakirjat, kun käytät tietokonetta. Voit käyttää ulkoisen kiintolevyn tai muistitikun tähän tarkoitukseen. Tämä estää sinua menettää kaiken, kun järjestelmä kehittyy minkäänlaisia ​​start-up ongelma. Voit myös etsiä asiantuntija-apua saada järjestelmä vahvistaa, jos et pysty käsittelemään ongelmaa. Tämä säästää aikaa, energiaa ja rahaa.

Max Utilities on huippu-error-resoluutio rekisterin puhdistaja joka korjaa tietokone virheet ja optimoida järjestelmän asetuksia. Voit skannata, puhdistaa, optimoida ja pitää tietokoneesi paljon terveellisempää kanssa!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska