Gratis Computer Advice

Hvordan fikse Windows Svarer ikke problemer

Kjører datamaskinen på den populære Windows-operativsystemet kan være veldig hyggelig når systemet fungerer godt. Men du kan våkne opp en morgen for å begynne å merke noen oppstartsproblemer. Vinduene kan mislykkes i å komme opp som vanlig. Hvis du støter på et slikt problem, er det ingen grunn til panikk. Du kan alltid få det løst ved å følge disse tipsene nedenfor:

Oppdag ekstern årsaken til problemet

Det må være en ekstern årsak til vinduene problemet du har. Du trenger å oppdage dette. Ofte kan vinduer slutte å svare som et resultat av programvare eller maskinvare konflikter. Det kan også være som et resultat av ny program installasjon eller annen programvare-relatert problem. Et anti-virus program kan også føre til at systemet ikke å svare. Dette skjer når programmet er søl opp registeret. Det kan også oppstå når du har to anti-virus programmer som kjører på datamaskinen. De er sannsynligvis kommer til å fryse vinduene og slutte å slå opp. Systemets RAM, harddisk, CPU og annen maskinvare kan også føre til at datamaskinen til å henge. Dette skjer når noen av dem feil. Du må feilsøke systemet for å finne ut hvor problemet kommer fra. Dette vil hjelpe deg å vite neste skritt å ta.

Koble ny maskinvare festet

Windows kan slutte å svare når du kobler til en ny maskinvare til systemet. I dette tilfellet kan du enkelt koble maskinvaren og deretter re-start systemet på nytt. Dette vil bidra til å korrigere unormalt.

Reparer Windows

Ofte kan det hende Windows ikke klarer å svare når noen av sine filer har blitt skadet. For å få dette løst, må du reparere Windows-installasjonen. Alt du trenger er å starte systemet og sporet i Windows installasjons-CD. Du må be systemet å starte opp fra CD-ROM for å få jobben gjort. Du vil deretter gå videre til å følge instruksjonene på skjermen for å få operativsystemet reparert. Under reparasjonen, vil de gamle windows filer slettes mens fersk som blir kopiert og re-installert.

Re-installere Windows

Hvis alle andre mislykkes, vil det siste alternativet være å re-installere windows. Du må restarte systemet med windows-installasjons-CD plassert i CD-Rom. Du vil deretter gå videre til å følge instruksjonene på skjermen. Du må kanskje formatere harddisken for å re-installere operativsystemet på nytt. Du trenger også å utøve tålmodig og tillate at prosessen fullføres.

I alt er det alltid behov for å sikkerhetskopiere alle dine viktige dokumenter når du bruker datamaskinen. Du kan bruke en ekstern harddisk eller flash-stasjon for dette formålet. Dette forhindrer at du mister alt når systemet utvikler noen form for oppstart problem. Du kan også trenge å finne en ekspert til å hjelpe deg med å få systemet fast hvis du ikke kan håndtere problemet. Dette sparer deg nok tid, energi og penger.

Max Utilities er en topp-ranking error oppløsning registret renere som vil fikse maskinen feil og optimalisere systeminnstillingene. Du kan skanne, rense, optimalisere og holde PCen mye sunnere med det!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska