Gratis Computer Advice

Hvordan at fastsætte computer registreringsdatabasen problemer?

For dig held til at løse problemerne i forbindelse med Windows-registreringsdatabasen på din computer maskine, er det nødvendigt at få fortrolig med, hvordan pc register funktioner.

Denne placering på din pc rummer alle oplysninger om opdateringer, afinstallerer, installerer og andre. Hvert arrangement er forbundet med disse aktiviteter er registreret i databasen på din PC. Disse poster selv betragtes som nøgle i registreringsdatabasen, nøglen kræver ressourcer på din computer samt ledig plads.

Problemet med den indskrive opstår, når det bliver oppustet hvis de efterlades uden opsyn i en længere periode. Det skal konstant kontrolleres for fejl og overflødige poster, renses og være generelt organiseres for at holde det til at passe på alle tidspunkter. Når du har ordentligt rengjort databasen på din pc, vil du være at skabe plads til øget hastighed. Du kan opnå dette ved at scanne for fejl med en effektiv registreringsdatabasen renere og efterfølgende rengøring ud de fundne fejl.

Adgang Windows registreringsdatabasen

Det er en ganske følsom proces at gå i gang redigering af Windows registreringsdatabasen. IKKE redigere denne lagerplads på din pc tilfældigt i mangel af konkrete anvisninger. Hvis der opstår fejl, mens du redigerer, vil det påvirke den korrekte start og drift af din pc. Det er derfor, det er vigtigt, at du ikke skal foretage en manuel rengøring af denne følsomme del af din pc. En registreringsdatabasen renere er det bedste værktøj til at opnå rengøring af dit system.

Lokalisering af registreringsdatabasen

For at finde denne placering på din pc, skal du klikke på Start, Kør, skriv den software navn i kommandolinjen (f.eks Max Utilities) og tryk på Enter-knappen. Efterfølgende vil indskrive indlæse for dig at få adgang til.

Fastsættelse fejl

Du kan slippe af med din registreringsdatabasen problemer ved at slette de ugyldige poster i registreringsdatabasen nøgler. Når du redigerer i databasen af ​​dit system, du er i stand til at fjerne filer og programmer, der normalt ikke ville slette. De fleste gange, filerne i denne placering er vanskelige at fjerne med programmets installationsprogram. Dette kan føre til flere problemer, da Windows stadig vil forsøge at hente programmet i løbet af opstarten. Find det pågældende program og fjerne alle filer og mapper, der er forbundet med det. Den bedste måde at få dette gjort uden at risikere en gyldig fil er at bruge en effektiv registreringsdatabasen renere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska