Gratis Computer Advies

Hoe je computer register problemen te herstellen?

Voor u om met succes de problemen in verband met het Windows-register van uw computer machine te repareren, is het nodig om vertrouwd te zijn met hoe de pc's register functies.

Deze locatie van uw pc herbergt alle informatie over updates, verwijdert, installeert en anderen. Elke gebeurtenis in verband met deze activiteiten wordt opgenomen in de database van uw pc. Deze items zelf worden beschouwd als registersleutel, het vereist de middelen van uw computer als vrije ruimte.

Het probleem met het register ontstaat wanneer het wordt opgeblazen als onbewaakt om een ​​langdurige tijdsperiode. Het moet voortdurend worden gecontroleerd op fouten en overbodige items, schoongemaakt en worden meestal georganiseerd het geschikt te allen tijde te houden. Wanneer u de juiste de database van uw pc heeft schoongemaakt, wordt u het maken van ruimte voor hogere snelheid. U kunt dit bereiken door te scannen op fouten met een effectieve registry cleaner en vervolgens schoonmaken van de gevonden fouten.

Toegang tot Windows-register

Het is een heel gevoelig proces te beginnen aan het bewerken van uw Windows-register. Gebruik dit opslaglocatie van uw PC NIET bewerken willekeurig in de afwezigheid van specifieke instructies. Als er een fout optreedt tijdens het bewerken, zal het van invloed op de juiste starten en runnen van uw PC. Dit is waarom het belangrijk is dat je niet moet uitvoeren van een handmatige reiniging van dit gevoelige deel van je pc. Een register cleaner is het beste instrument om het schoonmaken van uw systeem te bereiken.

Lokaliseren van het register

Om deze plaats van uw pc te lokaliseren, klikt u op Start, Uitvoeren, typ de naam van software in de opdrachtregel (bijv. Max Utilities) en druk op de enter-toets. Vervolgens zal het register te laden voor u om toegang te krijgen.

Herstellen van fouten

U kunt ontdoen van je register problemen door het schrappen van de ongeldige items in de registersleutels. Wanneer u de database van uw systeem te bewerken, bent u in staat om bestanden en programma's die normaal niet zou verwijderen verwijderen. De meeste tijden, de bestanden in deze locatie zijn moeilijk te verwijderen met installatieprogramma's. Dit kan leiden tot verschillende problemen als Windows nog steeds probeert het programma te laden tijdens opstarten. Zoek het programma in kwestie en verwijder alle bestanden en mappen die ermee verbonden zijn. De beste manier om dit gedaan zonder het risico van een geldig bestand te krijgen is om een ​​effectieve register cleaner te gebruiken.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska