Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata tietokoneen rekisterin ongelmia?

Voit onnistuneesti korjata ongelmia, jotka liittyvät Windowsin rekisterin tietokoneen koneen, on tarpeen saada perehtynyt miten tietokoneen rekisterin toimintoja.

Tämä sijainti tietokoneen satamat kaikki tiedot päivityksistä, uninstalls, asentaa ja toiset. Jokainen tapahtuma mukana näissä toimissa on tallennettu tietokantaan tietokoneen. Nämä merkinnät itseään pidetään arkisto avain, avain vaatii resursseja tietokoneesi sekä vapaata tilaa.

Ongelma rekisterin syntyy, kun se on paisunut, jos jättää vartioimatta pitkäksi aikaa. On valvotaan jatkuvasti virheitä ja tarpeeton merkinnät, puhdistetaan ja on yleensä järjestäytynyt pitää se sopii aina. Kun olet siivottu tietokanta tietokoneen, sinun tulee luoda tilaa nopeampaa. Voit saavuttaa tämän skannaamalla virheet tehokas rekisterin puhdistaja ja myöhemmin siivoamassa havaitut virheet.

Pääsy Windowsin rekisterin

Se on melko herkkä prosessi aloittaa editointi Windowsin rekisterissä. Älä muokkaa tätä tallennuspaikka tietokoneen satunnaisesti ilman erityisiä ohjeita. Jos tapahtuu virhe muokattaessa, se vaikuttaa käynnistämään ja toiminta tietokoneen. Siksi on tärkeää, että sinun ei pitäisi tehdä manuaalinen puhdistus Herkän osa tietokoneen. Registry Cleaner on paras keino saavuttaa puhdistus järjestelmä.

Paikallistamiseen arkisto

Löydät tämän sijainnin tietokoneen, napsauta Käynnistä-painiketta, valitse Suorita, kirjoita ohjelmiston nimen komentoriviltä (esim. Max Utilities) ja paina enter-painiketta. Tämän jälkeen rekisterin latautuu voit käyttää.

Sopiminen virheet

Voit päästä eroon rekisterin ongelmia poistamalla virheellinen kohteita rekisteriavaimet. Kun muokkaat tietokanta järjestelmä, voit poistaa tiedostot ja ohjelmat, jotka normaalisti eivät poista. Useimmat kertaa, tiedostoja tähän paikkaan on vaikea poistaa kanssa ohjelman asentaja. Tämä voi johtaa useisiin kysymyksiin kuin Windows silti yrittää ladata ohjelman aikana käynnistää. Etsi kyseinen ohjelma ja poista kaikki tiedostot ja kansiot liittyy siihen. Paras tapa saada tämä tehtävä vaarantamatta voimassa tiedosto on käyttää tehokas rekisterin puhdistaja.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska