Gratis Computer Advice

Hvordan å reparere maskinen registret problemer?

For deg å lykkes løse problemene knyttet til Windows-registeret på datamaskinen din maskin, er det nødvendig å få fortrolig med hvordan PCen register funksjoner.

Denne plasseringen av PC-en din havner all informasjon om oppdateringer, avinstallerer, installerer og andre. Hvert arrangement i forbindelse med disse aktivitetene er registrert i databasen på PC-en. Disse oppføringene selv regnes som registernøkkel, nøkkelen krever ressurser av datamaskinen samt ledig plass.

Problemet med registeret oppstår når det blir oppsvulmet hvis igjen uten tilsyn til for en lengre periode. Det må stadig sjekket for feil og overflødige oppføringer, rengjøres og være generelt organisert for å holde det passe til alle tider. Når du har skikkelig rengjort databasen på PC-en, vil du være å skape rom for økt hastighet. Du kan oppnå dette ved å søke etter feil med en effektiv registret renere og deretter rense ut feil funnet.

Få tilgang til Windows-registret

Det er en ganske følsom prosess for å ta fatt på redigering av Windows-registeret. IKKE redigere denne lagringssted på PCen tilfeldig i fravær av spesifikke instruksjoner. Hvis det oppstår en feil under redigering, vil det påvirke riktig å starte og kjøre på PCen. Det er derfor det er viktig at du ikke bør utføre en manuell rengjøring av denne følsomme delen av PCen. Et register renere er det beste verktøyet for å oppnå rensing av systemet.

Finne registeret

For å finne denne plasseringen av PC-en, klikker du Start, Kjør, skriv inn navnet på programvaren inn i kommandolinjen (f.eks Max Utilities) og trykk på Enter-knappen. Deretter vil registeret laste for deg å få tilgang.

Fikse feil

Du kan bli kvitt registret problemer ved å slette de ugyldige poster i registernøkler. Når du redigerer databasen av systemet ditt, er du i stand til å fjerne filer og programmer som normalt ikke ville slette. De fleste ganger, filene i denne plasseringen er vanskelig å fjerne med programmets installeringsprogram. Dette kan føre til flere problemer som Windows vil fortsatt forsøke å laste inn programmet i løpet av oppstart. Finn det aktuelle programmet og fjerne alle filer og mapper som er knyttet til den. Den beste måten å få dette gjort uten å risikere en gyldig fil er å bruke en effektiv registret renere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska