Gratis Computer Råd

Hur att reparera datorproblem registret?

För att du ska lyckas åtgärda problemen med Windows-registret på datorn maskin, är det nödvändigt att få förtrogen med hur datorns register funktioner.

Denna placering av datorn hyser all information om uppdateringar, avinstallerar, installerar och andra. Varje händelse i samband med dessa aktiviteter registreras i databasen på din dator. Dessa poster själva betraktas som registernyckeln, nyckeln kräver resurser av datorn samt ledigt utrymme.

Problemet med registret uppstår när det blir uppsvälld om de lämnas obevakade till för en förlängd tidsperiod. Det måste ständigt kontrolleras för fel och överflödiga poster, rengöras och vara allmänt organiseras för att hålla det passar vid alla tillfällen. När du väl har rengjort databas på din dator, kommer du att skapa utrymme för ökad hastighet. Du kan uppnå detta genom att söka efter fel med ett effektivt Registry Cleaner och därefter städa ut de fel som hittats.

Åtkomst Windows-registret

Det är en ganska känslig process för att ge sig in på redigering av din Windows-registret. Redigera inte denna lagringsplats på datorn slumpmässigt i avsaknad av särskilda instruktioner. Om något fel uppstår när du redigerar, kommer det att påverka den korrekta start och drift av din dator. Det är därför det är viktigt att du inte bör utföra en manuell rengöring av denna känsliga del av din PC. En Registry Cleaner är det bästa verktyget för att uppnå rengöring av ditt system.

Lokalisera registret

För att hitta denna plats på din dator, klicka på Start, Kör, skriv programvaran namn i kommandoraden (t.ex. Max Utilities) och tryck på enter-knappen. Därefter kommer registret belastning för dig att använda.

Fastställande fel

Du kan bli av med dina registret problem genom att ta bort de ogiltiga poster i registernycklar. När du redigerar databasen av ditt system, kan du ta bort filer och program som normalt inte skulle bort. De flesta gånger, filerna i detta läge är svåra att få bort med programmets installationsprogram. Detta kan leda till flera problem som Windows kommer fortfarande att försöka ladda programmet i samband med uppstart. Leta reda på programmet i fråga och ta bort alla filer och mappar som är förknippade med det. Det bästa sättet att få detta gjort utan att riskera en giltig fil är att använda en effektiv registret renare.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska