Ilmaiset Computer Advice

Miten korjata runtime virheitä Registry Cleaner?

Runtime virheitä ovat säännöllisiä tapahtumia useimmissa tietokoneissa. Joskus järjestelmä saattaa lopettaa vastaamisen takia yksi asia tai toisella. Lisäksi saat runtime error viestin varoitus sinulle mahdollisimman välitön kaatua tai muuta ilmoitusta. Kuten runtime error viestit näkyvät, kun ajaa joitakin järjestelmän ohjelmat. Järjestelmä saattaa kaatua, jos jatkat jättää ne huomiotta. Sinun ei tarvitse hätääntyä aina huomaat tällaisia ​​virheitä. Sinun tarvitsee vain selvittää, miten käsitellä niitä.

Mahdolliset syyt
Ennen luulet vahvistaa runtime virheitä järjestelmään, on tärkeää tietää enemmän heidän mahdollisia syitä. Tämä auttaa sinua tietää oikeat askeleet ottaa, kun yrittää korjata niitä. Niistä mahdollisia syitä tällaisia ​​virheitä ovat:

Korruptoituneen järjestelmän arkisto
Keskeneräiset ohjelman asennusta
Puuttuvat kansiot / tiedostot
Vanhentuneet ajurit
Virus hyökkäys järjestelmä

Kun järjestelmä havaitsee mitään ongelmia ääriviivat edellä, voit olla varma nähdä runtime error viestejä aika ajoin. On mahdollisia tapoja vahvistaa tällaisia ​​virheitä. Katsokaa seuraavia vinkkejä alla:

Kokeile niin paljon kuin voit purkaa todellinen syy virheilmoituksen. Voit helposti painaa "Ctrl + Alt + Del" kalastaa pois ohjelmasta. Kun painat näitä painikkeita, olet todennäköisesti nähdä tietyn ohjelman, joka aiheuttaa virheilmoituksen. Voit helposti valita ohjelma ja valitse "Lopeta tehtävä"-painiketta. Tämä peruuttaa välittömästi runtime error viestin.

Voit myös käyttää rekisterin puhdistaja korjata runtime virheitä järjestelmään. Onnistuakseen tässä, sinun täytyy etsiä hyvä arkisto siivooja käyttäjäystävällisiä ominaisuuksia. Voit helposti ostaa hakemuksen verkossa ja myös saada se asennettu lataamisen jälkeen se. Tämän jälkeen voit käyttää sovellusta skannata, puhdistaa ja korjata järjestelmän rekisteriä. Jos virheet johtuvat epätäydellinen asennus mitään ohjelmaa, rekisterin puhdistaja voi helposti korjata, että se korjaa järjestelmän rekisteriin.

Lisäksi käyttää rekisterin puhdistaja korjata ongelmia, voit yhtä kokeilla muita mahdollisia keinoja. Jos virheet johtuvat epätäydellinen asennus ohjelma, voit helposti poistaa ja uudelleen asentaa ohjelman niin kuin pitääkin. Tämä varmasti korjata ongelman. Jos virheet johtuvat viruksen hyökkäys, voit yhtä käyttää hyvän anti-virus ohjelmisto skannaa järjestelmän ja ongelmien korjaamiseksi.

Kaikkiaan sinun täytyy varmuuskopioida järjestelmän elintärkeitä asiakirjoja ja tiedostoja ennen kuin aloitat rekisterin puhdistaja korjata runtime ongelmia. Tämä estää sinua menettää kaiken, jos jokin menee pieleen prosessin. Jos olet hämmentynyt siitä, miten korjata tällaiset virheet, sinun täytyy käydä asiantuntijan PC korjaamo auttaa sinua ulos.

Max Utilities on huippu-error-resoluutio rekisterin puhdistaja joka korjaa tietokone virheet ja optimoida järjestelmän asetuksia. Voit skannata, puhdistaa, optimoida ja pitää tietokoneesi paljon terveellisempää kanssa!Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska