Ilmaiset Computer Advice

Ilmainen rekisterin puhdistustyökalu

Kun se tulee puhdistus Windowsin rekisterin siellä todella on vain yksi tapa tehdä se tehokkaasti ja että on käyttää vapaa rekisterin puhdistaja työkalu. Nämä PC optimointi ja korjaus työkalut suorittaa automaattisesti syvä järjestelmä skannaa käyttöjärjestelmän ja korjata mahdolliset virheet asua omassa rekisterissä. Vaikka useimmat meistä käyttävät näitä ohjelmistoja, kun kohtaamme PC: n toiminnot ongelmia kuinka moni meistä tietää, mitä tämä järjestelmä osa on?

Windowsin rekisterin toimii keskeinen tietokanta, joka tallentaa kaikki tärkeät laitteisto-, ohjelmisto-ja muut järjestelmän asetuksille ikkunat on viitata aikana.Syy miksi pc saattaa alkaa kärsiä oireita, kuten usein virheilmoituksia, kaatuu ja järjestelmän epävakaus johtuu pääasiassa siitä, että tämä tietokanta tulee virheellisiä ajan ja näin ollen aiheuttaa näitä ongelmia. Näet, kun muutat laitteistojen ja ohjelmistojen sekä järjestelmän asetukset tietokoneen se aiheuttaa rekisterin laajentaa suuri määrä uusia ja vanhoja tietoja. Se on rakentaa vanhojen ja vanhentuneiden tietojen osittaisesta ohjelmisto muutot, joka aiheuttaa ongelmia.

Joten kun Windows yrittää käsitellä tiedot rekisteristä suorittaa ohjelmia ja voit suorittaa tehtäviä se vaikuttaa kielteisesti, koska se on lukea nämä tarpeeton merkinnät, jotka näin ollen aiheuttaa ei-toivotut kaatuu ja virheilmoituksia. Siksi sinun täytyy jatkuvasti suorittaa usein skannaa tietokoneen kanssa paras ilmainen rekisterin puhdistaja työkalu estämiseksi näitä ongelmia.

Kun se tulee valita vapaasti rekisterin puhdistaja työkaluja Suosittelen Max Utilities. Tämä PC optimointi ja korjaus työkalu on edelleen saada suuren suosion ja on edelleen pitää minun pc virheetöntä. Jos haluat ladata uusimman ilmainen versio löytyy verkkosivuilta alla.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska