Ilmaiset Computer Advice

Ohjeet rekisterin puhdistaja

Useimmat ihmiset ovat nopeat kiirehtiä pois tietokoneen teknikko ja jotkut jopa upottaa heidän tietojärjestelmä uusilla, kun he alkavat kokea asioita, kuten jäätyy, hitaus ja kaatua heidän tietokonejärjestelmään.

Syynä tähän jyrkkä reaktio johtuu siitä, että keskimääräinen tietokoneen käyttäjä tai omistaja tietää vain vähän tai ei mitään teknistä puolta PC. Kun tietokone käynnistyy hidastaa tai jäädytetään keskellä tehtävän, sinun täytyy tuoda se takaisin alkuperäiseen toimintakyvyn on rekisterin puhdistaja.

Kun sinulle kehittyy hitaus ja usein jäätyy tietokoneen kanssa, se on vahva osoitus siitä, että Windowsin rekisterin koneesi on korruptoitunut. Korruptoitunut rekisteri ei ole hyvä uutinen usein tietokoneen käyttäjä tai omistaja, koska se vaikuttaa nopeuteen, vakauteen sekä yleistä suorituskykyä tietokoneen.

Koska herkkä rooli tämän tietokannan tietokoneeseen, se on erittäin tärkeää, että pidät sen optimaalisen toimintakyvyn aina. Tämä sijainti järjestelmän pitää kaikki tiedostot, asetukset ja ohjelmistoja, jotka ohjaavat toiminnan tietokoneeseen, tämä on sydän tietokoneen koneen ja siten vaikuttaa yleiseen tietokoneen suorituskykyä.

Kun sinulla on merkkejä edellä luetellut (hitaus, jäätyy, crash), tämä ei tarkoita loppua tien tietokone: rekisterin tietokoneen voidaan korjata käyttämällä hyvä ja tehokas rekisterin puhdistaja. Hyvä asia se kaikki on, että voit korjata rekisterin asioita järjestelmään ilman ulkopuolista apua.

Koska on niin paljon ohjelmia, jotka auttavat optimoimaan PC, tässä on muutamia ohjeita, joiden avulla voit valitessaan ohjelmistoa;

Ensimmäinen ominaisuus sinun pitäisi varoa in Registry Cleaner on sen soveltuvuus Windows-version järjestelmään. Jos ohjelma ei ole hyvin sovitettu mitä olet käynnissä tietokoneessa, saatat joutua uudelleen.

Seuraava tärkeä ominaisuus tarkistaa on helppokäyttöisyys ohjelman. Käyttöliittymä tulisi olla sellainen, joka tarjoaa sinulle helppo navigointi suorittamisessa tarkistus ja puhdistus prosessi.

Myös etsiä muita vakio-ominaisuuksia kuten mukautettuja skannaus, eheytys ja kyky ohjelma tunnistaa monia virheitä.

Määritettäessä piirteitä rekisterin puhdistaja aiot käyttää tietokoneellesi auttaa sinua tekemään oikean valinnan.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska