Gratis Computer Advice

Retningslinjer for registret rengjøringsmidler

De fleste er raske til å forhaste seg til en datamaskin tekniker og noen vil også dumpe sine datasystem for nye når de begynner å oppleve ting som fryser, treghet og krasj med deres datasystem.

Grunnen til denne drastiske reaksjonen skyldes det faktum at den gjennomsnittlige datamaskin bruker eller eier vet lite eller ingenting om det tekniske aspektet ved en PC. Når datamaskinen starter bremse ned eller fryse i midten av oppgaven, er alt du trenger for å bringe den tilbake til sin opprinnelige funksjon kapasitet et register renere.

Når du starter opplever treghet og hyppige fryser med datamaskinen din, er det en sterk indikasjon på at Windows-registret på maskinen er skadet. En korrupt register er ikke gode nyheter for en hyppig PC-bruker eller eier siden det påvirker hastigheten, stabilitet samt den generelle ytelsen til datamaskinen.

På grunn av den sensitive rolle denne databasen på PC-en, er det svært viktig at du holder den på optimal funksjon kapasitet alltid. Denne plasseringen av systemet holder alle filer, innstillinger og programvare som styrer driften av PC-en, og dette er hjertet av datamaskinen din maskin og dermed påvirker den generelle ytelsen til datamaskinen.

Når du har skiltene nevnt ovenfor (treghet, fryser, krasj), innebærer ikke dette enden av veien for din PC, den registret på PCen kan repareres med bruk av en god og effektiv registret renere. Den gode ting om det hele er at du kan fikse registret problemer på systemet ditt uten ekstern hjelp.

Siden det er så mange programmer som hjelper i optimalisering av PC, her er noen retningslinjer for å hjelpe deg når du velger programvaren;

Den første funksjonen du bør se ut i et register renere er dens egnethet for Windows-versjonen på systemet ditt. Dersom programmet ikke er godt matchet med det du har publisert på PCen, må du kanskje revurdere.

Neste viktige funksjonen til å sjekke ut er den enkle bruken av programmet. Grensesnittet bør være slik som vil tilby deg enkel navigering i å utføre skanning og renseprosessen.

Også se etter andre standardfunksjoner som egendefinert skanning, defragmentering og evne til program for å oppdage mange feil.

Bestemme funksjonene i et register renere du har tenkt å bruke for din PC vil hjelpe deg i å gjøre det riktige valget.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska