Gratis Computer Råd

Riktlinjer för registret städare

De flesta människor är snabba att rusa iväg till en dator tekniker och vissa kommer även dumpa sina datasystem för nya när de börjar uppleva saker som fryser, långsamhet och kraschar med sin dator.

Anledningen till denna drastiska reaktion beror på det faktum att den genomsnittliga datoranvändare eller ägaren vet lite eller ingenting om den tekniska aspekten av en dator. När datorn startar långsammare eller frysa mitt i uppgiften, är allt du behöver för att föra den tillbaka till sin ursprungliga funktion kapacitet ett register renare.

När du börjar uppleva långsamhet och ofta fryser med datorn, är det en stark indikation på att Windows-registret på maskinen är skadad. En korrupt register är inte bra nyheter för en flitig datoranvändare eller ägare eftersom det påverkar hastigheten, stabilitet samt allmänna datorns prestanda.

På grund av den känsliga roll i denna databas i datorn, är det mycket viktigt att du håller det på optimalt fungerande kapacitet alltid. Denna placering av ditt system håller alla filer, inställningar och program som styr arbetsmiljön på din PC, det är hjärtat i din dator maskin och därmed påverkar den totala prestandan för din dator.

När du har de tecken som anges ovan (långsamhet, fryser, kraschar), innebär detta inte slutet på vägen för din dator, registret på din dator kan repareras med hjälp av en bra och effektiv registret renare. Det är bra om det är allt du kan fixa registret problem på ditt system utan extern hjälp.

Eftersom det finns så många program som hjälper till att optimera datorn, här är några riktlinjer som hjälper dig när du väljer programvara;

Den första funktionen som du bör se upp i ett register renare är dess lämplighet för Windows-versionen på datorn. Om programmet inte är väl matchas med vad du har med din dator, kan du behöva ompröva.

Nästa viktiga funktion för att kolla in är användarvänligheten av programmet. Gränssnittet bör vara sådana som kommer att erbjuda dig enkel navigering i utför scanning och reningsprocessen.

Titta också efter andra standardfunktioner såsom anpassad genomsökning, defragmentering och förmåga att programmet kan upptäcka många fel.

Fastställande av funktionerna i ett register renare du tänker använda för din dator kommer att hjälpa dig att göra rätt val.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska