Ilmaiset Computer Advice

Mitä minun pitäisi tehdä, kun etsit arkisto siivooja?

Tämä on hyvä kysymys kysyä, jos olet uusi rekisterin puhdistaja. Tämä PC-työkalu on tehokas ratkaista kysymyksiä, jotka liittyvät arkisto tietokoneen koneen. Tällaisia ​​asioita ovat muun muassa hitaasta toiminnasta sovelluksia ja jopa käynnistämiseen järjestelmän, jäätyy, kaatuu sekä Blue Screen of Death.

Varmistaa, että saat sopivan ohjelmiston ratkaista näitä kysymyksiä, sinun täytyy tehdä seuraavat:

Lähde tutkimus: Tämä on hyvä asia tehdä, jos käytät rekisterin puhdistaja ensimmäistä kertaa. Etsi "paras rekisterin puhdistaja" avulla hakukone työkaluja. Kun tulos on näkyvissä, kriittisesti tarkastella esitettyjä ohjelmia ennen ja selvittää ominaisuuksia heillä. Varoa ominaisuuksia, kuten yhteensopivuus Windows-versio tietokoneessa, varmuuskopiointi / palauttaminen ominaisuus, käyttäjäystävällisyys, nämä ovat perus-ja oleellisimmat toiminnot. Muita kehittyneitä ominaisuuksia ovat sisäänrakennettu aikataulu, custom skannaus jne.

Vierailun Forums: jos todella halu olla paras ohjelmisto, joka saavuttaa tarkoitukseen haluatte tietokoneeseen, sinun täytyy tehdä ylimääräistä vaivaa oman tutkimuksen käymällä foorumi. Käy eri foorumeilla PC suorituskyvyn optimointiin työkalut ja selvittää, mitä asiantuntijat ovat sanoneet eri rekisterin puhdistaja. Voit koota arvokasta tietoa, joka auttaa vaikuttaa oman päätöksensä, joka PC-työkalu tyytyminen. Voit myös lukea aitoa arvion kirjoittanut näiden ohjelmien käyttäjille. Mutta muista, että arviot voidaan muokata henkilöt edistämällä kyseistä ohjelmistoa.

Käytä Free Version: jos olet törmännyt Registry Cleaner on ilmainen kokeiluversio, se on parasta kokeilla ilmaisen version nähdä, jos on toivoa saada parhaan tuloksen ohjelman. Kuitenkin vapaa versiot tarjoavat vain diagnostisia ratkaisu ongelmiin tietokoneen rekisterin, tarvitset täysversio suorittamaan täydellisen työn. Mutta jos ilmainen versio diagnoosi tietokoneen järjestelmä on varsin tyydyttävä, niin voit olla varma, että täysversio tulee voimaan. On muitakin asioita, voit tehdä, kun yrittää saada rekisterin korjaus työkalun.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska