Gratis Computer Advice

Hva skal jeg gjøre når vi leter etter et register renere?

Dette er et godt spørsmål å spørre om du er ny på registret renere. Denne PC-verktøyet er effektivt i å løse problemer knyttet til registeret på datamaskinen din maskin. Slike saker omfatter langsom kjøring av programmer og til og med oppstart av systemet, fryser, krasjer samt blå skjermen av død.

For å sikre at du får den egnet program for å løse disse problemene, må du gjøre følgende:

Legg ut på en forskning: Dette er en god ting å gjøre hvis du bruker et register renere for første gang. Søk etter de "beste registret rengjøringsmidler" ved hjelp av søkemotoren verktøy. Når resultatet vises, kritisk blikk på de programmene som presenteres før deg og finne ut funksjonene de har. Se opp for funksjoner som kompatibilitet med Windows-versjonen som kjører på datamaskinen din, backup / restore-funksjonen, brukervennlighet, og disse er de grunnleggende og det mest essensielle funksjoner. Andre avanserte funksjoner inkluderer innebygd scheduler, egendefinert skanning etc.

Besøk forumene: Hvis du virkelig ønsker å ha den beste program som vil oppnå det formålet du ønsker på din PC, må du gjøre ekstra innsats i forskning ved å besøke forumet. Besøk ulike fora for PC-ytelse optimalisering verktøy og finne ut hva ekspertene sier om de ulike registret rengjøringsmidler. Du vil være i stand til å samle verdifull informasjon som vil hjelpe påvirke din beslutning om hvilke PC-verktøyet til å betale for. Du kan også lese ekte vurderinger skrevet av brukere av disse programmene. Men vær oppmerksom på at vurderinger kan redigeres av personer som fremmer den aktuelle programvaren.

Bruk Free Version: hvis du kommer over et register renere med en gratis prøveversjon, det er best å eksperimentere med gratisversjonen for å se om det er håp om å få det beste resultatet med programmet. Men, den frie versjoner bare tilby diagnostiske løsning på problemene med PC-registret, du vil kreve fullversjonen for å gjennomføre et komplett verk. Men hvis den frie versjonen diagnose på datasystemet er ganske tilfredsstillende, så kan du være sikker på at den fulle versjonen vil være effektive. Det er andre ting du kan gjøre når du søker å få et register reparasjon verktøyet.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska