Gratis Computer Råd

Vad ska jag göra när man letar efter ett register renare?

Detta är en bra fråga att ställa om du är ny till registret renare. Denna PC-verktyget är effektivt för att lösa frågor i samband med registret på din dator maskin. Sådana frågor är långsam löpning av ansökningar och även uppstart av systemet, fryser, kraschar och blå skärm av döden.

För att säkerställa att du får lämplig programvara för att lösa dessa problem, måste du göra följande:

Ge dig ut på en forskning: detta är en bra sak att göra om du använder ett register renare för första gången. Sök efter "de bästa registret städare" Använda verktyg sökmotor. När resultatet visas, kritiskt titta på de program som presenteras före dig och ta reda på de funktioner de har. Håll utkik efter funktioner som kompatibilitet med Windows-versionen som körs på din dator, backup / restore funktion, användarvänlighet, som är de grundläggande och mest väsentliga funktionerna. Andra avancerade funktioner inkluderar inbyggd schemaläggare, anpassat scanning etc.

Besök forum: om du verkligen vill ha den bästa programvara som kommer att uppnå det syfte du vill på din dator, måste du göra extra ansträngning i din forskning genom att besöka forumet. Besök olika forum för optimering PC prestanda verktyg och ta reda på vad experterna säger om de olika register städare. Du kommer att kunna samla värdefull information som kommer att hjälpa till att påverka ditt beslut om vilken PC-verktyg för att nöja sig med. Du kan också läsa äkta recensioner skrivna av användarna av dessa program. Men tänk på att recensioner kan redigeras av de personer som främjar den aktuella programvaran.

Använd Free Version: Om du stöter på ett register renare med en gratis testversion, det är bäst att experimentera med den fria versionen för att se om det finns hopp om att få det bästa resultatet med programmet. Men den fria versioner erbjuder endast diagnostisk lösning på problemen med datorn registret, du kommer att kräva den fulla versionen för att genomföra en fullständig arbete. Men om den fria versionen diagnos på din dator är helt tillfredsställande, då kan du vara säker på att den fulla versionen kommer att vara effektiva. Det finns andra saker du kan göra när du försöker få en Registry Repair verktyg.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska