Gratis Computer Advice

Kan Max Utilities hjælpe computer køre hurtigere?

Max Utilities er en anden i en lang række af registreringsdatabasen rengøringsassistenter, der alle hævder at være den bedste. Selvfølgelig er nogle af disse programmer, der gør denne påstand virkelig ikke meget god overhovedet.

Jeg er en computer tekniker, der bruger registreringsdatabasen rengøringsassistenter hele tiden, og jeg har helt sikkert brugt Max Utilities nok til at være i stand til at give dig en meget fair gennemgang af dette produkt.

Mens Max Utilities er kendt som en registreringsdatabasen renere, er det faktisk en hel del mere. Denne software program får korruptionen ud af en Windows-registreringsdatabasen, og også vil beskytte din pc mod spyware og vira. Så det er faktisk en registreringsdatabasen renere / spyware renere / antivirusprogrammet. Oven i dette, ville da speakeren på tv eller radio kommercielle siger, "Men vent, der er mere!"

Det er også en chauffør scanner

Max Utilities udfører også opgaver som chauffør scanner. I tilfælde af at du ikke ved, hvad en chauffør scanner er, er det et program, der vil scanne din pc s enhedsdrivere og vil lade dig vide, hvis nogen af ​​dem er forældede. Hvis nogen af ​​dem er, det giver dig en chance for at erstatte de forældede driver med den nyeste version af driveren fra en kolossal database med enhedsdrivere det har om bord. En god enhedsdriver scanner rent faktisk vil lade dig gøre det inde fra grænsefladen i programmet.

Så ikke alene kan du rense din registreringsdatabasen og også slippe af spyware og vira, men fra den samme interface, kan du opdatere din enhedsdrivere. Så spørgsmålet er, betyder det gør nogen af ​​disse ting meget godt? Svaret på dette spørgsmål, fra min erfaring, er ja det gør. Der er ingen tvivl denne software pakke vil normalt være meget nyttige, når de anvendes på en computer, der har været problemer

Meget god værdi, rimeligt prissat

Jeg finder Max Utilities register renere at være så god som enhver anden, jeg nogensinde har fundet. Det er meget vigtigt for mig, at det fungerer fejlfrit, og at det også er kompatibel med Windows 7 og 64-bit operativsystemer samt stadig bevare kompatibilitet med 32-bit-systemer. Det betyder, at den kan bruges på nogen af ​​de nyere Windows-operativsystemer. Så jeg giver dens register renere en A +!

Jeg ville ikke sætte virus renere i en kategori af de mest sofistikerede antivirusprogrammer til rådighed, men det gør gøre jobbet. Det er også gør jobbet for en spyware / adware renere ganske beundringsværdig. Når man tager i betragtning Max Utilities er rimeligt prissat, er du nødt til at overveje virus / spyware funktion af dette program til at være meget omkostningseffektiv.

Enhedsdriveren scanner funktion af Max Utilities indeholder ca 400.000 udskiftning drivere. Selvom det kan lyde som en utrolig mængde af enhedsdrivere og 400.000 er helt sikkert et imponerende antal, er der driver scannere, der hævder at have så mange som 10 millioner bilister i deres database. Stadig, selvom dens database er relativt lille, Max Utilities er stadig i stand til at tage sig af de fleste driver problemer og derfor er det faktisk en meget forsvarligt fungerende driver scanner.

Alt i alt er det svært at slå den værdi, du får, når du bruger Max Utilities. Det har altid fungeret meget godt for mig, og derfor har jeg ikke noget problem anbefale det.

Du har lært en masse om registreringsdatabasen rengøringsassistenter, hvad de gør, og hvorfor bruge dem er nødvendig for at holde din computer kører ved topfart. Nu se, hvordan du får en gratis scanning med en Microsoft registreringsdatabasen renere, der fjerner også vira og spyware og opdaterer drivere. Denne software er stærkt bedømt af computer-tekniker Ed Lathrop. Få en gratis scanning på reparation langsom computer. Også få mere inde oplysninger om registreringsdatabasen rengøringsassistenter på Windows registreringsdatabasen renere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska