Gratis Computer Advies

Kan Max Utilities helpen computer sneller lopen?

Max Utilities is een ander in een lange lijn van register cleaners die allemaal claimen de beste te zijn. Natuurlijk, sommige van deze programma's die het maken van deze claim zijn echt niet erg goed.

Ik ben een computer technicus die gebruik maakt van register cleaners alle tijd en ik heb zeker gebruikt Max Utilities genoeg om te kunnen u een zeer eerlijke beoordeling van dit product te geven.

Terwijl Max Utilities staat bekend als een register cleaner, het is eigenlijk heel wat meer. Deze software-programma krijgt de corruptie uit een Windows-register en zal ook uw pc te beschermen tegen spyware en virussen. Dus, het is eigenlijk een register cleaner / spyware cleaner / antivirusprogramma. Op de top van deze, zoals de omroeper op de TV of radio commercial zou zeggen: "Maar wacht, er is meer!"

Het is ook een driver scanner

Max Utilities voert ook taken als een driver scanner. In het geval dat u niet weet wat een bestuurder scanner is, het is een programma dat de stuurprogramma's van uw pc scant en zal u laten weten of een van hen zijn verouderd. Als een van hen zijn, het geeft je een kans om de verouderde stuurprogramma te vervangen door de nieuwste versie van de driver van een uitgebreide database van device drivers heeft aan boord. Een goed apparaat driver scanner zal daadwerkelijk laat je dit recht vanuit de interface van het programma.

Dus niet alleen kunt u uw register schoon en ook te ontdoen van spyware en virussen, maar van dezelfde interface, kunt u uw stuurprogramma's. Dus de vraag is, doet het geen van deze dingen heel goed? Het antwoord op deze vraag, vanuit mijn ervaring, is ja het doet. Er is geen twijfel dat dit software pakket zal meestal zeer nuttig zijn bij gebruik op een computer die zijn problemen

Zeer goede prijs, redelijk geprijsd

Ik vind Max Utilities's registry cleaner om zo goed als alle andere die ik ooit heb gevonden. Het is heel belangrijk voor mij dat het functioneert feilloos en dat het ook compatibel met Windows 7 en 64-bits besturingssystemen, alsmede behoud van compatibiliteit met de 32-bits systemen. Dit betekent dat het kan worden gebruikt op elk van de nieuwere besturingssystemen Windows. Dus, ik geef haar register cleaner een A +!

Ik zou het virus reiniger niet in een categorie van de meest geavanceerde antivirusprogramma's beschikbaar, maar het doet het werk doen. Het doet ook de taak van een spyware / adware schoner heel bewonderenswaardig. Wanneer u rekening houden Max Utilities is redelijk geprijsd, je moet het virus / spyware functie van dit programma te overwegen zeer kosten-effectief te zijn.

De device driver scanner functie van Max Utilities bevat ongeveer 400.000 vervangende chauffeurs. Hoewel dit klinkt misschien als een ongelooflijke hoeveelheid stuurprogramma's en 400.000 is zeker een indrukwekkend aantal, zijn er driver scanners die beweren dat maar liefst 10 miljoen automobilisten in hun database hebben. Nog steeds, ook al is zijn database is relatief klein, Max Utilities is nog steeds in staat om te zorgen voor de meeste driver problemen en daarom is het eigenlijk een zeer degelijk functionerende driver scanner.

Al met al is het moeilijk om de waarde die je krijgt als je Max Utilities gebruiken verslaan. Het is altijd heel goed gewerkt voor mij en daarom heb ik geen probleem om het.

Je hebt veel over register cleaners, wat ze doen en waarom het gebruik ervan noodzakelijk is om te houden van uw computer besturingssysteem op topsnelheid is geleerd. Zie nu hoe je een gratis scan met een Microsoft-register cleaner die ook elimineert virussen en spyware en updates drivers te krijgen. Deze software wordt hoog gewaardeerd door de computer technicus Ed Lathrop. Ontvang een gratis scan bij reparatie trage computer. Ook krijg meer inside informatie over register cleaners op een Windows-registry cleaner.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska