Ilmaiset Computer Advice

Voiko Max Utilities auttaa tietokone nousun nopeammin?

Max Utilities on toinen in pitkä rivi rekisterin siivoajia kohtaan, kaikki väittävät olevansa paras. Tietenkin, jotkut näistä ohjelmia, jotka on tämä väite esitetään ovat todella ole kovin hyvä ollenkaan.

I am tietokone teknikko, joka käyttää rekisterin puhdistaja koko ajan ja olen varmasti tottunut siihen Max Utilities tarpeeksi voidakseen antaa sinulle erittäin oikeudenmukainen katsaus of tämän tuotteen.

Kun taas Max Utilities on tunnetaan rekisterin puhdistaja, se on oikeastaan ​​melko vähän enemmän. Tämä ohjelmisto ohjelma saa korruption ulos of Windowsin rekisterin ja myös tulee suojata PC alkaen vakoiluohjelmilta ja viruksilta. Joten, se on oikeastaan ​​rekisterin puhdistaja / spyware puhtaampaa / virustorjunta-ohjelman. Päälle tämän, kuin kuuluttaja päälle tv-tai radio kaupallinen sanoisi, "Mutta odota, siellä: n enemmän!"

Se on myös kuljettaja skanneri

Max Utilities suorittaa myös velvollisuudet kuin kuljettaja skanneri. Vuonna tapauksessa et tiedä, mitä kuljettaja skanneri on, se on ohjelma, joka skannaa tietokoneen: n laiteajureita ja antaa sinun tietää, jos jokin niistä ovat vanhentuneita. Jos jokin niistä ovat, se antaa sinulle mahdollisuuden korvata vanhentunutta ohjainta kanssa uusin versio kuljettajan peräisin laaja tietokanta laiteohjaimet sillä on laivalla. Hyvä laite kuljettaja skanneri tulee todella anna sinun tehdä tämän oikeuden alkaen sisäpuolelta käyttöliittymä ohjelman.

Joten ei vain voi olet puhdas teidän rekisterin ja myös saada eroon vakoiluohjelmia ja viruksia, mutta alkaen sama liitäntä, voit päivittää laitteen ohjaimet. Joten kysymys on; se tehdä mitään tällaista kamaa erittäin hyvin? Vastaus tähän kysymykseen, alkaen minun kokemus, on kyllä ​​se tekee. Ei ole epäilystäkään tämän ohjelmiston paketti tulee yleensä olla erittäin hyödyllinen, kun kuuluvalla tietokoneella käytetään, että ovat ollut ottaa ongelmia

Erittäin hyvä arvo, reasonably priced

I löytää Max Utilities: n rekisterin puhdistaja olla yhtä hyvä kuin mikä tahansa muu olen koskaan löytänyt. Se on erittäin tärkeää minulle, että se toiminnot moitteettomasti ja että se myös on yhteensopiva kanssa Windows 7 ja 64-bittinen käyttöjärjestelmä järjestelmiä sekä vielä se säilyttää yhteensopivuuden 32-bittisissä järjestelmissä. Tämä tarkoittaa sitä, sitä voidaan käyttää annetun minkä tahansa, annettu uudemmissa Windows-toiminta--järjestelmien. Joten, annan sen rekisterin puhdistaja A +!

En sanoisi virus puhtaampia in luokkaan of kokeneimpia virus suojelua koskevien ohjelmien saatavilla, mutta se tekee tehdä työtä. Se myös tekee työtä of spyware / adware siivooja varsin ihailtavasti. Kun otat huomioon Max Utilities on kohtuuhintainen, sinun täytyy harkita virus / spyware-toiminto tämän ohjelman olevan erittäin kustannustehokas-tehokas.

Laiteajuri skanneritoimintoa Max Utilities sisältää noin 400000 korvaavan kuljettajia. Vaikka tämä saattaa kuulostaa uskomattoman määrän laiteohjaimet ja 400000 on varmasti vaikuttava numero, on olemassa kuljettaja skannereita, jotka väittävät olla niin monta kuin 10 miljoonaa kuljettajat vuonna niiden tietokannassa. Silti, vaikka sen tietokanta on suhteellisen pieni, Max Utilities on edelleen mahdollisuus hoitaa useimmat kuljettaja ongelmia ja siksi, se on itse asiassa hyvin sikeästi toimivaa kuljettajakorttia skanneri.

Kaikki in kaikissa se on vaikea voittaa arvon saat, kun käytät Max Utilities. Se on aina toiminut erittäin hyvin minulle ja siksi, Minulla ei ole ongelmia suositella sitä.

Olet oppinut paljon noin rekisterin puhdistaja, mitä he tekevät ja miksi käyttämällä niistä on tarpeen, jotta pitää tietokoneen käyttöjärjestelmän osoitteessa huippunopeutta. Nyt nähdä miten saada vapauttaa kartoittaa kanssa Microsoft rekisterin puhdistaja, joka myös eliminoi viruksia ja vakoiluohjelmia ja päivitykset ohjaimet. Tämä ohjelmisto on hyvin mitoitettu by tietokone teknikko Ed Lathrop. Get Free Scan at korjaus hidas tietokone. Myös, saada enemmän sisällä tietoa rekisterin puhdistaja klo Windowsin rekisterin puhdistaja.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska