Gratis Computer Advice

Kan Max Utilities hjelpe datamaskinen kjøre raskere?

Max Utilities er en annen i en lang rekke av registret rengjøringsmidler som alle hevder å være den beste. Selvfølgelig, noen av disse programmene som gjør denne påstanden er egentlig ikke veldig bra i det hele tatt.

Jeg er en datatekniker som bruker registret rengjøringsmidler hele tiden, og jeg har sikkert brukt Max Utilities nok til å være i stand til å gi deg en veldig rettferdig vurdering av dette produktet.

Mens Max Utilities er kjent som et register renere, er det faktisk ganske mye mer. Dette programmet får korrupsjon av en Windows-registret, og også vil beskytte din PC mot spionprogrammer og virus. Så det er faktisk et register renere / spyware renere / virusbeskyttelse. På toppen av dette, ville som speakeren på TV eller radio kommersielle si: "Men vent, det er mer!"

Det er også en driver skanner

Max Utilities utfører også oppgaver som sjåfør skanner. I tilfelle du ikke vet hva en driver scanner er, er det et program som skanner PCens enhetsdrivere og vil gi deg beskjed hvis noen av dem er utdatert. Hvis noen av dem er, det gir deg en sjanse til å erstatte gammel driver med den nyeste versjonen av driveren fra en enorm database over enhetsdrivere den har om bord. En god enhetsdriver skanner faktisk vil la deg gjøre dette rett fra innsiden av grensesnittet i programmet.

Så ikke bare kan du rense registeret og også bli kvitt spyware og virus, men fra det samme grensesnittet, kan du oppdatere enhetsdrivere. Så spørsmålet er; gjør den noe av dette ting veldig godt? Svaret på dette spørsmålet, fra min erfaring, er ja det gjør. Det er ingen tvil om dette programvarepakken vil vanligvis være svært nyttig når det brukes på en datamaskin som har hatt problemer

Meget god verdi, rimelig

Jeg finner Max Utilities register renere å være like god som alle andre jeg har funnet. Det er veldig viktig for meg at det fungerer feilfritt, og at det også er kompatibel med Windows 7 og 64-bits operativsystemer samt fortsatt opprettholde kompatibilitet med 32-bits systemer. Dette betyr at det kan brukes på noen av de nyere Windows-operativsystemer. Så, jeg gir sitt register renere en A +!

Jeg ville ikke sette viruset renere i en kategori av de mest sofistikerte antivirusprogrammer tilgjengelig, men det gjør gjøre jobben. Det gjør også jobben til en spyware / adware renere ganske beundringsverdig. Når du tar i betraktning Max Utilities er rimelig, må du vurdere virus / spyware funksjon av dette programmet for å være svært kostnadseffektive.

Enheten driver skanner funksjon av Max Utilities inneholder rundt 400.000 erstatning drivere. Selv om dette kan høres ut som en utrolig mengde enhetsdrivere og 400 000 er absolutt et imponerende antall, det er sjåfør skannere som hevder å ha så mange som 10 millioner sjåfører i databasen deres. Likevel, selv om sin database er relativt liten, er Max Utilities fortsatt i stand til å ta seg av de fleste driver problemer, og derfor er det faktisk en svært hele fungerende driver skanner.

Alt i alt er det vanskelig å slå verdien du får når du bruker Max Utilities. Det har alltid fungert veldig bra for meg, og derfor har jeg ingen problem å anbefale den.

Du har lært mye om registret rengjøringsmidler, hva de gjør og hvorfor bruker dem er nødvendig for å holde maskinen opererer på toppfart. Nå kan du se hvordan du kan få en gratis skanning med Microsoft registret renere som også fjerner virus og spionprogrammer og oppdateringer drivere. Denne programvaren er høyt vurdert av datatekniker Ed Lathrop. Få en gratis skanning på reparasjon treg datamaskin. Også får mer innsideinformasjon om registret rengjøringsmidler på Windows-registret renere.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska