Gratis Computer Råd

Kan Max Utilities hjälpa dator springa snabbare?

Max Utilities är en annan i en lång rad av registret städare som alla påstår sig vara den bästa. Visst, vissa av dessa program som gör detta påstående är verkligen inte bra alls.

Jag är en dator tekniker som använder registret städare hela tiden och jag har verkligen använt Max Utilities nog att kunna ge dig en mycket rättvisande översikt av denna produkt.

Medan Max Utilities kallas ett register renare, är det faktiskt ganska lite mer. Detta program får korruptionen av en Windows-registret och även kommer att skydda din dator från spyware och virus. Så, är det faktiskt ett register renare / spyware cleaner / antivirusprogram. Ovanpå detta, skulle då speakern på TV eller radioreklam säga, "Men vänta, det finns mer!"

Det är också en förare scanner

Max Utilities utför även uppgifter som förare scanner. I fall du inte vet vad en förare scanner är, det är ett program som söker igenom din dators drivrutiner och kommer att låta dig veta om någon av dem är föråldrade. Om någon av dem är, det ger dig en chans att ersätta den föråldrade drivrutiner med den senaste versionen av drivrutinen från en enorm databas med drivrutiner har ombord. En bra drivrutin scanner faktiskt kommer att låta dig göra det här rätt inifrån gränssnittet i programmet.

Så inte bara kan du rensa registret och även bli av spionprogram och virus, men från samma gränssnitt, kan du uppdatera dina drivrutiner. Så frågan är, går det göra något av det här mycket väl? Svaret på denna fråga, från min erfarenhet, är ja det gör det. Det råder ingen tvekan om detta programpaket oftast kommer att vara till stor hjälp när det används på en dator som har haft problem

Mycket bra värde, prisvärd

Jag finner Max Utilities register renare att vara lika bra som alla andra jag någonsin har hittat. Det är väldigt viktigt för mig att det fungerar felfritt och att det även är kompatibel med Windows 7 och 64-bitars operativsystem samt bibehålla kompatibilitet med 32-bitars system. Detta innebär att den kan användas på några av de nyare Windows-operativsystem. Så, jag ger sitt register renare ett A +!

Jag skulle inte sätta viruset renare i en kategori av de mest avancerade programmen för virusskydd som finns, men det gör jobbet. Det gör också jobbet på ett spyware / adware renare ganska beundransvärt. När du tar hänsyn Max Utilities är rimligt prissatt, måste du överväga virus / spyware funktionen av detta program att vara mycket kostnadseffektivt.

Drivrutinen scanner funktion Max Utilities innehåller ca 400.000 ersättare förare. Även om detta kanske låter som en otrolig mängd drivrutiner och 400.000 är verkligen ett imponerande antal, det finns förare skannrar som hävdar att de har så många som 10 miljoner förare i deras databas. Fortfarande, trots sin databas är relativt liten, är Max Utilities fortfarande kunna ta hand om de flesta problem med drivrutiner och därför är det faktiskt en mycket väl fungerande drivrutin scanner.

Allt som allt är det svårt att slå det värde du får när du använder Max Utilities. Det har alltid fungerat mycket bra för mig och därför har jag inga problem rekommendera det.

Du har lärt mig mycket om registret städare, vad de gör och varför använda dem är nödvändigt för att hålla din dator arbetar vid toppfart. Nu ser hur man får en gratis genomsökning med en Microsoft Registry Cleaner som också eliminerar virus och spionprogram och uppdaterar drivrutiner. Denna programvara har högt betyg av datortekniker Ed Lathrop. Få en gratis genomsökning vid reparation långsam dator. Också få mer insiderinformation om registret städare på Windows-registret renare.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska