Gratis Computer Advies

Max Utilities review - Is Max Utilities veilig?

Het maken van een beslissing over de aankoop van een register cleaner, zoals Max Utilities, kan een tijdrovende klus zijn. Er zijn letterlijk ton van verschillende PC onderhoudsprogramma's om uit te kiezen.

Bovendien zijn sommige van hen zijn niet legitiem is, proberen mensen te overtuigen om te betalen voor een software die eigenlijk niet de prestaties van de computer helemaal te verbeteren. Dit kan leiden tot de volgende vraag: "Is Max Utilities veilig Hoe om te weten dat het niet een scam?? ' Hier zijn drie kenmerken die naar mijn mening om de geloofwaardigheid van deze software.

1. Transparant restitutie beleid

Restitutie beleid is een belangrijk kenmerk om te onderzoeken. Een hoogwaardig product geeft de gebruiker de mogelijkheid om te vragen om een ​​volledige terugbetaling gedurende een bepaalde periode na de aankoop. Minder echte programma's meestal niet hun gebruikers geven dergelijke optie op alle. Hun marketing strategie is gericht op het overtuigen van de koper te betalen voor het product, zonder dat de presentatie van transparante klant terugkeer en restitutie beleid. En het trieste waarheid is, dat veel mensen die ook hebben minder ervaring op het gebied van computer-software, kan niet vermoeden dat ze krijgen een nutteloos product - vooral wanneer het heeft een prijskaartje aan. Alles lijkt veilig, maar na het blijkt te zijn een verspilling van geld, er is geen plan B. Max Utilities geeft haar gebruikers een 60-dagen volledige geld-terug garantie, dat is een standaard onderdeel van een ethische klantenservice.

2. Lage restitutie

Een andere gemeenschappelijke noemer dat alle echte programma's delen, is dat ze allemaal een lage restituties. Het betekent dat slechts een klein percentage van de klanten niet hebben gevonden de software bruikbaar genoeg, en hebben hun geld terug gevraagd. Na onderzoek Max Utilities's restitutie, het blijkt dat het lager is dan 10%. Max Utilities officiële website beweert zelfs, dat hun restitutie nooit heeft overschreden 2%. Toch betekent dit dat minder dan een persoon op de tien is niet tevreden met het product. Dit is een uiterst gering aantal, in vergelijking met vele andere vergelijkbare software. Het is een indicatie van de kwaliteit en betrouwbaarheid, wat suggereert dat Max Utilities veilig is, en niet slechts een scam.

3. Wonen klantenondersteuning

Het hebben van een op afroep 24/7 techincal support geeft ook aan dat Max Utilities is een veilige software. Het illustreert dat het bedrijf achter dit product is het nemen hun werk serieus. Ze zijn voortdurend investeren hun eigen middelen om hun klanten een high-end service met live support te geven. Deze functie is vaak een belangrijk element, waarbij onderscheid minder toegewijde bedrijven uit de professionele degenen.

Drie redenen die naar mijn mening suggereren dat Max Utilities veilig is, zijn: lage restitutie, transparante klant terugkeer en restitutie beleid, en de aanwezigheid van een on-call 24/7 klantenondersteuning. Het is duidelijk dat Max Utilities is niet een almachtige software, die op magische wijze kan verjongen een compleet gebroken computer die heeft zelfs geen aansluitkabels. Echter, als iemand op zoek is naar peformance van hun systeem te verbeteren, te elimineren register fouten en hun privacy te beschermen, dan is Max Utilities heeft alle tools en geloofwaardigheid te verwachten van dergelijke software.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska