Ilmaiset Computer Advice

Max Utilities arvostelu - Onko Max Utilities turvallista?

Making päätös ostaa rekisterin puhdistaja, kuten Max Utilities, voi olla aikaa vievää. On kirjaimellisesti tonnia erilaisia ​​PC-huolto ohjelmat valita.

Lisäksi jotkut niistä eivät ole aitoja, yrittää vakuuttaa ihmiset maksamaan ohjelmisto, joka ei itse asiassa parantaa tietokoneen suorituskykyä ollenkaan. Tämä voi johtaa seuraavan kysymyksen: "Onko Max Utilities turvallista? Mistä tietää, se ei ole toinen huijaus?" Tässä on kolme ominaisuuksia, jotka mielestäni lisätä uskottavuutta tämän ohjelmiston.

1.. Läpinäkyvä hyvityskäytäntö

Hyvityskäytäntö on tärkeä ominaisuus tutkimaan. Laadukas tuote antaa käyttäjälle mahdollisuuden pyytää täyden hyvityksen tiettynä aikana oston jälkeen. Vähemmän aito ohjelmat eivät yleensä anna niiden käyttäjille tällainen vaihtoehto ollenkaan. Niiden markkinointi strategia keskittyy vakuuttava ostaja maksaa tuotteen, esittämättä avoimia Asiakaspalautus ja hyvityskäytäntö. Ja surullinen totuus on, että monet ihmiset, joilla on myös vähemmän kokemusta tietokoneohjelmistojen, ei voi epäillä, he saavat turha tuote - varsinkin kun se on hintalappu sitä. Kaikki tuntuu turvallinen, mutta sen jälkeen se osoittautuu rahan tuhlausta, ei ole mitään suunnitelmaa B. Max Utilities antaa käyttäjille 60 päivän täysi rahat takaisin-takuu, joka on kiinteä osa eettistä asiakaspalvelua.

2. Low tukimäärä

Toinen yleinen nimittäjä, että kaikki aito ohjelmien osuus, on se, että ne kaikki on alhainen tukimäärät. Se tarkoittaa, että vain pieni osa asiakkaista ole löytänyt ohjelmistoa niin hyödyllisiä, ja ovat pyytäneet rahansa takaisin. Tutkittuaan Max Utilities n tuen määrää, käy ilmi, se on alle 10%. Max Utilities virallisilla verkkosivuilla jopa väittää, että niiden tuen määrää ei ole koskaan ylittänyt 2%. Siitä huolimatta, tämä tarkoittaa, että vähemmän kuin yksi henkilö kymmenestä ei ole tyytyväinen tuotteeseen. Tämä on äärimmäisen pieni määrä verrattuna monet muut vastaavat ohjelmistot. Se on osoitus laadusta ja luotettavuudesta, mikä viittaa siihen, että Max Utilities on turvallinen, eikä vain huijaus.

3. Live-asiakastuki

Ottaa päivystys 24/7 tekninen tuki osoittaa myös, että Max Utilities on turvallinen ohjelmisto. Se osoittaa, että yrityksen takana tuotteen vie työnsä vakavasti. He ovat jatkuvasti investoivat omia resursseja antaa asiakkailleen huippuluokan palvelu live tukea. Tämä ominaisuus on usein keskeinen tekijä, erottaa vähemmän omistautunut yrityksiä huvin.

Kolme syytä, jotka mielestäni viittaavat siihen, että Max Utilities on turvallinen, ovat: alhainen tukimäärä, läpinäkyvä asiakkaan Palautus ja hyvityskäytäntö, ja läsnäolo päivystys 24/7 asiakastukea. On selvää, että Max Utilities ei ole kaikkivaltias ohjelmisto, joka voi maagisesti uudistaa täysin rikki tietokone, joka vielä ei ole mitään yhteyttä kaapeleita. Kuitenkin, jos joku haluavat parantaa järjestelmän peformance, poistaa rekisterin virheet ja yksityisyyden suojaamiseksi, niin Max Utilities on kaikki työkalut ja uskottavuutta odottaa tällaisia ​​ohjelmistoja.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska