Gratis Computer Advice

Max Utilities gjennomgang - Er Max Utilities trygt?

Å gjøre en beslutning om å kjøpe et register renere, slik som Max Utilities, kan være en tidkrevende oppgave. Det er bokstavelig talt tonnevis av forskjellige PC vedlikehold programmer å velge mellom.

Dessuten, noen av dem er ikke ekte, prøver å overbevise folk til å betale for en programvare som faktisk ikke forbedrer datamaskinens ytelse i det hele tatt. Dette kan føre til følgende spørsmål: "Er Max Utilities trygt Hvordan vet det ikke er en scam?" Her er tre funksjoner som etter min mening legge troverdighet til denne programvaren.

En. Transparent tilbakebetaling politikk

Tilbakebetaling politikk er en viktig funksjon for å undersøke. En høy kvalitet på produktet gir brukeren en mulighet til å be om full refusjon i løpet av en viss periode etter kjøpet. Mindre ekte programmene vanligvis ikke gi sine brukere slik mulighet i det hele tatt. Sin markedsføringsstrategi er fokusert på å overbevise kjøperen å betale for produktet, uten å presentere gjennomsiktig kunde retur og refusjon. Og den triste sannheten er at mange mennesker som også har mindre erfaring innen programvare, ikke kan mistenke de får et ubrukelig produkt - spesielt når det har en prislapp på den. Alt virker trygg, men etter at det viser seg å være en sløsing med penger, er det ingen plan B. Max Utilities gir sine brukere en 60-dagers full pengene-tilbake-garanti, som er en standard del av en etisk kundeservice.

2. Lav tilbakebetaling sats

En annen vanlig nominator at alle ekte programmer aksje, er at de alle har lav tilbakebetaling priser. Det betyr at bare en liten andel av kundene ikke har funnet programvaren nyttig nok, og har bedt sine penger tilbake. Etter å ha undersøkt Max Utilities er tilbakebetaling sats, viser det seg at det er lavere enn 10%. Max Utilities offisielle nettsted hevder selv at deres tilbakebetaling sats aldri har oversteget 2%. Likevel betyr dette at mindre enn én person av ti ikke har vært fornøyd med produktet. Dette er et ekstremt lavt antall, i forhold til mange andre lignende programvare. Det er en indikasjon på kvalitet og pålitelighet, noe som tyder på at Max Utilities er trygt, og ikke bare en scam.

3. Leve kundesupport

Å ha en on-call 24/7 tekniske support indikerer også at Max Utilities er en sikker programvare. Det illustrerer at selskapet bak dette produktet tar jobben på alvor. De er stadig investerer egne ressurser for å gi sine kunder en high-end service med live support. Denne funksjonen er ofte et sentralt element, skiller mindre dedikerte selskaper fra profesjonelle seg.

Tre grunner som etter min mening tyder på at Max Utilities er trygt, er: lav tilbakebetaling sats, transparent kunde retur og refusjon, og tilstedeværelsen av en on-call 24/7 kundestøtte. Det er klart at Max Utilities er ikke en allmektig programvare, som kan magisk forynge en helt ødelagt datamaskin som selv har ingen tilkoblingskabler. Men hvis noen er ute etter å forbedre deres system peformance, eliminere register feil og beskytte deres privatliv, så Max Utilities har alle verktøyene og troverdighet til å forvente fra en slik programvare.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska