Gratis Computer Advice

Optimer din computers ydeevne med registreringsdatabasen renere

Når du prioriteret købet af din computer maskine på bekostning af andre presserende behov, du forventede, at du vil have en hurtig og velfungerende maskine. Selvfølgelig har du sandsynligvis haft den hastighed og effektiv afvikling af din pc i de første par måneder, hvorefter du startede står spørgsmålene om langsom PC, og andre problemer. Til sidst, du begynder at få aflyttet og frustreret over denne seneste udvikling med din pc.

Systemnedbrud, fryser, fejlmeddelelser, langsom samt blå skærm af dødsfald er alle symptomer på et sygt Windows registreringsdatabasen. Hvis du står over for sådanne udfordringer, er det eneste middel til din rådighed er brugen af ​​registreringsdatabasen renere som Max Utilities.

Registry reparation værktøjer vil automatisk reparere eller fjerne de identificerede elementer efterfølgende til scanningen. Hver gang du bruger dette program, er det automatisk backup dit system, så du kan vende de ændringer, hvis du ønsker at gøre det.

Også PC reparationer værktøj under revision, giver hurtig og ubesværet adgang til de programmer, der er lanceret som du tænder på din personlige computer. Med få klik kan du aktivere og deaktivere programmer inden for den "Administrer Startup" liste. For at få den software, vil du nødt til at downloade det direkte til din computer system.

Funktioner / Fordele ved Registry Repair Programmer

Manual / Auto Removal: programmet vil tilbyde dig de muligheder for enten at fjerne de identificerede fejl manuelt eller automatisk. Denne funktion er kendt som den brugerdefinerede scanning. Det vil også give dig mulighed for at vælge, hvad og hvad ikke at scanne.

Indbygget i Planlægningsværktøj: Denne funktion hjælper dig med at planlægge scanning i dit eget valgte tidspunkt, det kunne være dagligt, ugentligt eller månedligt. På det planlagte tidspunkt eller tidsrum, vil programmet automatisk starte scanning.

Softwaren tilbyder fordelen af ​​at fjerne duplikerede filer, men også defrags og komprimerer registreringsdatabasen. Med en god registreringsdatabasen renere, vil du også spotte ugyldige programgenveje, tomme nøgler og efterfølgende fjerne dem.

Du kan opnå meget på din PC med den rette og egnet registreringsdatabasen renere. Bare sikre, at du udfører en lidt forskning, før du vælger en registreringsdatabasen renere at bruge.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska