Gratis Computer Advies

Optimaliseer de prestaties van uw pc met een register cleaner

Als u de aankoop van uw computer machine ten koste van andere dringende behoeften prioriteit, verwacht je dat je een snelle en soepel lopende machine zal hebben. Natuurlijk, u waarschijnlijk genoten van de snelheid en efficiënte werking van uw pc in de eerste paar maanden, waarna je begon geconfronteerd met de problemen van trage pc en andere problemen. Uiteindelijk, je begint het krijgen van afgeluisterd en gefrustreerd ten dit nieuwste ontwikkeling met uw PC.

Systeem crasht, bevriest, foutmeldingen, traagheid evenals blue screen of death zijn allemaal symptomen van een zieke Windows-register. Als u wordt geconfronteerd met dergelijke uitdagingen, de enige remedie tot uw beschikking is het gebruik van registry cleaner zoals Max Utilities.

Register reparatie tools automatisch te repareren en open de geïdentificeerde punten na de scan. Elke keer dat u dit programma gebruikt, wordt automatisch een backup van je systeem, zodat u de wijzigingen als je wilt doen kan keren.

Ook de PC-systeem te herstellen tool herzien, biedt snel en moeiteloos toegang tot de applicaties die worden gestart als u op uw personal computer. Met een paar klikken, kunt u in-en uitschakelen programma's binnen de lijst "Startup beheren". Om de software te krijgen, moet u het rechtstreeks downloaden naar uw computer systeem.

Eigenschappen / Voordelen van Registry Repair Programma

Handmatig / Automatisch verwijderen: het programma biedt u de mogelijkheden van handmatig of automatisch verwijdering van de vastgestelde fouten. Deze functie staat bekend als de scan-functie aangepaste. Het geeft u ook de gelegenheid om wat wel en wat niet te scannen kiezen.

Ingebouwde Scheduler: Deze functie helpt u om de scan in je eigen gekozen tijdstip te plannen, het dagelijks, wekelijks of maandelijks zou kunnen zijn. Op het geplande tijdstip of de periode, zal het programma automatisch start het scannen.

De software biedt het voordeel van het elimineren van dubbele bestanden; het defragmenteert ook en comprimeert de registry. Met een goede register cleaner, zult u ook ter plaatse ongeldige snelkoppelingen naar programma's, lege sleutels, en verwijder ze vervolgens.

U kunt veel bereiken van op uw PC met de juiste-en geschikte registry cleaner. Gewoon zorgen dat je een beetje onderzoek te doen voor het kiezen van een register cleaner te gebruiken.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska