Ilmaiset Computer Advice

Optimoida tietokoneen suorituskykyä kanssa Registry Cleaner

Kun etusijalle ostaa tietokoneen koneen kustannuksella muita kiireellisiä tarpeita, voit odottaa, että sinulla on nopea ja sujuvan kone. Tietenkin, olet todennäköisesti nauttivat nopeus ja tehokkaan toiminnan tietokoneen ensimmäisten kuukausien, jonka jälkeen alkoi edessään kysymyksiä hitaasti PC ja muita ongelmia. Lopulta, voit alkaa saada salakuunnella ja turhautuneita Tämä kehitys tietokoneen kanssa.

Järjestelmä kaatuu, jäätyy, virheilmoitukset, hitaus sekä sininen näyttö kuolema ovat kaikki oireita sairas Windowsin rekisterin. Jos sinulla on edessään näihin haasteisiin, ainoa lääke käytössäsi on käyttää rekisterin puhdistaja kuten Max Utilities.

Rekisterin korjaus työkalut automaattisesti korjata tai poistaa tunnistetut kohteet jälkeen skannata. Aina kun käytät tätä ohjelmaa, se automaattisesti varmuuskopioida järjestelmä niin, että voit kääntää muutokset, jos haluat tehdä niin.

Myös PC-järjestelmä korjaus työkalu tarkastelun alla, tarjoaa nopean ja vaivattoman pääsyn sovelluksia, jotka käynnistetään, kun kytket tietokoneeseen. Muutamalla klikkauksella, voit kytkeä päälle ja pois ohjelmat "Hallitse Startup" lista. Saada ohjelmiston, sinun täytyy ladata se suoraan tietokoneeseen.

Ominaisuudet / Edut Registry Repair-ohjelmat

Manuaalinen / automaattinen poisto: ohjelma tarjoaa sinulle vaihtoehtoja joko poistamalla tunnistaa virheet käsin tai automaattisesti. Tämä ominaisuus on tunnettu custom scan ominaisuus. Se myös antaa sinulle mahdollisuuden valita, mitä ja mitä ei skannata.

Sisäänrakennettu Scheduler: Tämän toiminnon avulla voit ajoittaa skannaus omassa valitun ajan, se voisi olla päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. Tällä aikataulun tai ajan, ohjelma käynnistyy automaattisesti skannauksen.

Ohjelmisto tarjoaa hyötyä poistamalla päällekkäisiä tiedostoja, se myös eheyttämällä ja pakkaa rekisterin. Hyvä Registry Cleaner, voit myös bongata pätemätön pikakuvakkeet, tyhjät avaimet, ja myöhemmin poistaa ne.

Voit saavuttaa paljon tietokoneen kanssa oikea ja sopiva rekisterin puhdistaja. Vain varmistaa, että voit tehdä vähän tutkimusta ennen valitsemalla rekisterin puhdistaja käyttää.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska