Ilmaiset Computer Advice

Miten optimoida tietokoneen kanssa rekisterin puhdistaja?

Useimmat PC-käyttäjät ovat sitä mieltä, että yksi parhaista tavoista pitää tietokoneen toiminnassa täydellä teholla aina on käyttää rekisterin puhdistaja. Tämä ei tietenkään ole kaukana totuudesta, sillä useimmat yhteisiä ongelmia, jotka koemme meidän tietokoneiden ovat jäljitettävissä sen rekisterissä.

Tehokas ohjelma, kuten Max Utilities, voit tarkistaa tietokoneen järjestelmän virheitä jatkuvasti, jotta se pysyy ja tekee aina.

Joskus ottaa virustorjunta ja muut antispyware ohjelmia tietokoneeseen ei riitä, tarvitaan myös huolto-ohjelma laajentaa turvallisuuteen liittyviä toimia antivirus ja spyware-ohjelmia. Vaikka turvaohjelmat voivat turvata tietokoneen vastaan ​​haittaohjelmia ja ulkoinen hyökkäys (kautta salainen vakooja ohjelmia), ne eivät voi ratkaista asioita, jotka liittyvät Windowsin rekisterin tietokoneellesi. Suosittelemme tehokas ohjelma pitää tarkistaa tietokoneen tietokannan toimintaa on rekisterin puhdistaja.

Sinun ei tarvitse odottaa, kunnes tietokone käynnistyy hidastaa tai jäädytetään keskellä tehtävä ennen kuin voit saada tämän PC-työkalun, voit olla se kätevä tietokoneen suorittaa jatkuvasti skannaus tietokoneen tietokannasta. Rekisterin on aivojen tietokoneen koneen pohjimmiltaan, se on tärkeä osa tietokoneen, joka määrittää sen tehokkaan toiminnan, joten jos se jätetään ylläpitäjää, se voi tuottaa niin paljon ongelmia, jotka hidastavat sujuva toiminta tietokoneen ja siten teidän tehtävänne.

Etsi hyvä arkisto siivooja tänään suorituskyvyn optimointiin tietokoneen ja sen yleistä ylläpitoa. Mutta ennen kuin astut ulos, että valitsit ohjelma, joka on hyvin sovitettu Windows tietokoneessa. Varmista myös, että ohjelmisto on automaattinen varmuuskopiointi, jotta voit kääntää tehdyt muutokset, jos haluat tehdä niin.

Yhteensopivuus ja varmuuskopiointi ominaisuudet ovat erittäin keskeisiä ominaisuuksia sinun täytyy vaatia noustaessa arkisto siivooja. Käyttäjäystävällinen ohjelma on myös toivottavaa, varsinkin jos taidot eivät ole hiottu käsittelijöitä ohjelmia.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska