Ilmaiset Computer Advice

Optimoida arkisto tietokoneen koneen

Windowsin rekisterissä on herkin osa tietokoneeseen. Se satamat kaikki tiedostot ja muut tarvittavat tiedot asianmukaisen toiminnan tietokoneen.

Lisäksi tiedot, jotka liittyvät laitteiston ja ohjelmiston asennus / un-asennus on tallennettu tietokantaan tietokonettasi. Tämän vuoksi on välttämätöntä, että pidät tämän segmentin tietokoneen toimintaa sen optimaalinen aina. Yksi asiantuntijan suosituksia PC rekisterin ylläpito on käyttää rekisterin puhdistaja.

Mitä rekisterissä siivooja suorittaa tietokoneen

Speed ​​optimointi
Jos huomaat, että tietokone kone ei enää kierrosluvun se oli, kun se oli hiljattain ostettu, niin voit seurata tätä kysymystä Windowsin rekisterin tietokoneen. Kun tämä segmentti tietokone on liian täynnä tarpeeton merkinnät, jotka puolestaan ​​aiheuttaa virheitä, yksi seurauksista on, että tietokone alkaa hidastaa tehtävien suorittamisesta ja käynnissä olevat sovellukset. Koska se on hyvin riskialtista ja hankalaa muokata tämän segmentin tietokoneen manuaalisesti, paras suositeltava väline tarkistus ja puhdistus on arkisto siivooja, jonka jälkeen tietokoneen nopeutta optimoidaan ja yleinen suorituskyky parani.

Selvitän jähmettyy Issue
Myös silloin, kun tietokanta tietokoneeseen on vioittunut, voit alkaa kokea jatkuvaa jäätyy keskellä tehtävän. Tämä voi olla erittäin raivostuttavaa ja turhauttavaa tilannetta, koska et voi enää olla sileä purjehdus työtä tietokoneeseen. Kuitenkin tehokas rekisterin puhdistaja, voit nopeasti ratkaista tämän ongelman ja jatkaa nauttia työsi ilman keskeytyksiä.  

Ei virheilmoitukset
Suurin syy jatkuvasti virheilmoituksia pop up tietokoneen näyttö on vioittunut Windowsin rekisteriä. Mutta oikea PC-työkalun, voit skannata / puhdistaa tietokoneen tietokantaan lopettaa virheilmoituksia keskeyttämättä työtäsi.

Ei Blue Screen of Death
Lisäksi, hyvä PC-työkalun, et enää kokea sininen näyttö kuolema tietokoneen koneen. Kysymys kaatuu on myös ratkaistu tehokas PC järjestelmä korjaus työkalu.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska