Ilmaiset Computer Advice

Miten optimoida hidas tietokone arkisto siivooja?

Jos olet tarkistanut järjestelmän virusten avulla hyvä virustorjuntaohjelma ja et löytänyt mitään virusta, sitten hidas suorituskykyä järjestelmään voi olla jäljitettävissä sen rekisterissä. Ne, jotka kärsivät tästä ongelmasta enemmän ovat yksilöitä, joiden tietokoneet ovat käynnissä suosittu Microsoft Windows.

Hämmästyttävä asia on, että 9 jokaisesta 10 henkilöä tietokoneen käyttöjärjestelmä on Microsoft Windows-käyttöjärjestelmä. Onko käytössä Windows 7, Vista, XP, 2000, ME, 98, 95 tai NT, koet rekisterin ongelma kerralla tai toisella.

Optimoi tietokoneen nopeutta

Rekisterin on valtava telineessä tai tietokanta tietokoneen, joka pitää kaikki tiedot tietokoneen ja sen ohjelmista. Tässä paikka, löydät tietoa asetukset ja vaihtoehdot Windows-versio. Se on myös vaihtoehtoja ja asetuksia jokaisessa ohjelmassa ladataan tietokoneeseen. Tilanteessa, jossa on muita käyttäjiä tietokoneen käyttäjien mieltymykset ovat myös sisällytetty tietokantaan tietokoneen. Siksi voit nähdä kaikki tiedot tallennetaan yhteen paikkaan, kun Scouting for virheitä. Suuren tiedoston kapasiteetin hoitaneet telineessä, tiedostoja voi vanhentunut kanssa ajan myötä ja aiheuttaa virheitä, jotka hidastaa järjestelmää alas.

Ongelmat liittyvät rekisterin ovat yleisiä, ne ovat asioita, jotka voidaan korjata helposti käyttämällä tehokas rekisterin korjaus työkalun. Tämän työkalun on lähes automaattinen jälkeen; ainoa tehtävä täytyy tehdä on klikkaa tarvittavat vaihtoehto kuten "Scan", "Poista", "korjaus", kuten asia voi olla.

Olennainen asia, sinun täytyy tehdä on varmuuskopioida rekisteri ennen puhdistuksen. Mutta sinun ei tarvitse tehdä, että ulkoisesti, koska rekisterin siivoojat ovat varustettu auto varmuuskopiointi ominaisuuksia. On tärkeää, että välttämättä käyttää ohjelmistoa, joka tarjoaa tätä ominaisuutta, kun etsit ohjelma käyttää optimoida tietokoneen nopeudesta. Backup-toiminto varmistaa, että voit palauttaa järjestelmän alkuperäiseen tilaan, jos mahdollisten virhe.

Vuoden loppuun tarkistus ja puhdistus tietokoneen kanssa tehokas rekisterin puhdistaja (Max Utilities), nopeuden tietokoneen optimoidaan.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska