Gratis Computer Advice

Hvordan å optimalisere treg datamaskin med register renere?

Hvis du har sjekket systemet for virus ved hjelp av et godt antivirusprogram, og du ikke finner noen virus, så kan den langsomme ytelsen til systemet ditt være sporbare til registeret sitt. De som lider dette problemet mer er enkeltpersoner som har datamaskiner som kjører den populære Microsoft Windows.

Det utrolige er at 9 av hver 10 personer med datamaskinen kjører Microsoft Windows-operativsystem. Enten du bruker Windows 7, Vista, XP, 2000, ME, 98, 95 eller NT-versjonen, vil du oppleve registret problemet på en gang eller den andre.

Optimalisering av datamaskinen for fart

Det register er den enorme lagringsplassen eller database på din PC som holder all informasjon om din PC og dets programmer. I dette stedet, vil du finne informasjon om innstillinger og alternativer for Windows-versjonen. Det har også de valg og innstillinger for hvert program lastet på PC-en. I en situasjon der det er andre brukere av datamaskinen, er brukernes preferanser også innlemmet i databasen på PC-en. Derfor kan du vise all den informasjonen som blir registrert på ett sted når speidingen for feil. På grunn av den store filkapasitet håndteres av denne lagring punktet, kan filene bli utdatert med passering av tid og produsere feil som vil bremse systemet ned.

Problemer knyttet til registeret er vanlig, de problemer som kan fikses enkelt ved hjelp av en effektiv registret reparasjon verktøyet. Med dette verktøyet, er det nesten en automatisk renseprosess, og den eneste funksjonen du må utføre er å bare klikke på den nødvendige alternativ som "Scan", "Fjern", "Repair" som tilfellet kan være.

Den viktige ting du må gjøre er å ta sikkerhetskopi av registeret før renseprosessen. Men du ville ikke trenger å gjøre det eksternt Siden registret rengjøringsmidler er utstyrt med automatisk backup-funksjoner. Det er viktig at du insisterer på å bruke programvare som tilbyr denne funksjonen når du er ute etter et program som skal brukes til å optimalisere PCens hastighet. Backup-funksjonen vil sikre at du gjenopprette systemet til sin opprinnelige tilstand i tilfelle en eventuell feil.

Ved ferdigstillelse av skanning og rengjøring av maskinen med en effektiv registret renere (Max Utilities), vil hastigheten på din PC skal optimaliseres.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska