Ilmaiset Computer Advice

PC korjaus työkalu Windowsin rekisterin

Jos olet ottanut aikaa lukea tämän artikkelin niin olet todennäköisesti kokee PC: n toiminnot ongelmia ja etsivät vapaa rekisterin puhdistaja ohjelma, joka voi auttaa sinua ulos.

Windowsin rekisterissä on hyvin herkkä osa käyttöjärjestelmän, joka toimii keskustietokantaan joka tallentaa laitteiston, ohjelmiston ja järjestelmän kokoonpanoja muodossa avaimet.

On tärkeää, että jokainen tietokoneen käyttäjä suorittaa usein skannaa heidän pc pitääkseen tämän komponentin puhtaana ja estää rakentaa virheitä. Vaikka useimmat ihmiset käyttävät vapaa rekisterin puhdistaja automaattisesti korjata nämä ongelmat, kuinka moni todella tietää, miksi arkisto aiheuttaa niin paljon ongelmia?

Kuten lyhyesti edellä tämän järjestelmän komponentti tallentaa kaikki tärkeät järjestelmän liittyvät asetuksille ikkunat on jatkuvasti viitata käytön aikana, jotta ohjelmat toimimaan ja tehtäviä toimia.

Ajan myötä keskimääräinen pc tulee uhri usein muutoksia laitteiston ja ohjelmiston, joka aiheuttaa rekisterin tiedoista laajentaa, jossa se rakentaa paljon obselete ja tarpeeton merkinnät.

Nämä virheellisiä ja käyttämättömät merkinnät vaikuttavat negatiivisesti ikkunat kyky käsitellä tietoa tästä tietokannasta ja näin ollen aiheuttaa ei-toivotut järjestelmä kaatuu, usein virheilmoituksia, puuttuvat hakemusasiakirjat ja nopeus hajoamista.

Pitääkseen tämän tietokannan virheetöntä sinun tulee usein suorittaa skannaa käyttöjärjestelmän paras ilmainen rekisterin puhdistaja työkalu. Pahinta mitä voit tehdä, on laittaa silmänsä mahdollisia ongelmia järjestelmän päätyä uhalla maksaa enemmän saada se korjataan.

Kun se tulee käyttämään Registry Cleaner ohjelmia Suosittelen Max Utilities. Tämä pc korjaus työkalu edelleen saada suosiota kuin numero yksi rekisterin puhdistaja saatavilla ja on jatkanut pitää minun pc virheetöntä.

Jos haluat ladata uusimman ilmainen versio ja skannata tietokoneesi nyt käy verkkosivuilla alla.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska