Ilmaiset Computer Advice

Professional vinkkejä tietokoneen rekisterin ongelmia

Voit olla vakavasti huolissaan, kun osuma PC rekisterin ongelmia, vaikka PC ammattilaiset ovat osoitus tästä. Koko ja monimutkaisuus tämän PC tietokannan tekee vahvistaminen tai korjausta melko vaikeaa.

Jos olet newbie tietokoneen käytön, niin se on hyvä selittää teille, mitä tietokoneen rekisterin on. Tämä sijainti tietokoneessa on yksinkertaisesti viitetietokanta Windows-käyttöjärjestelmissä. Windows viittaukset rekisterin jatkuvasti toiminnan yhteydessä, ja joka kerta kun antaa ohjeita Windows, se käyttää tämä paikka ensin toteuttaa toimia.

Miten tietää vioittuneen PC rekisterin

Kun tietokanta tietokoneen on vioittunut, seuraavat ongelmat kohdataan;

Järjestelmä kaatuu esiintyy usein
Strange virheilmoituksia näy tihein väliajoin
Järjestelmä kääntyy muisti karju
Tietokoneen nopeus vähenee huomattavasti verrattuna sen nopeus osto
Sininen näyttö mukana virheilmoituksia.
Pitkäaikainen Windowsin käynnistyessä
DLL virheilmoitukset

Yritetään tunnistaa rekisterimerkintä liittyy jokin edellä mainituista merkeistä käsin voi olla loputon tehtävä ja suorittaa korjaus voi olla mullistus tehtävä. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että on mahdotonta korjata ongelma tietokanta tietokoneen manuaalisesti, mutta tämä pala kirjallisesti ei kata kaikkia että. Voit oppia saavuttamaan sen käymällä foorumeilla verkossa.

Paras suositus ratkaista tietokoneen rekisterin liittyviä ongelmia on rekisterin puhdistaja, on järkevämpää käyttää erityisesti suunniteltu ohjelma tähän tarkoitukseen. On aika vievää ja riskialtista yrittää nipistää merkinnät tietokoneen tietokantaan manuaalisesti, paitsi olet aikomusta liittyä PC teknikko.

Se hämmästyttää tietää, että voit saada tämän suuren PC-työkalun kanssa niukka määrä, ne ovat melko edullisia. On joitakin ohjelmia, jotka skannata tietokoneesi ilmaiseksi, joten että voit tehdä päätös käytön jälkeen kokeilla ohjelman tehokkuutta.

Asiantuntija vihje vahvistamisesta PC arkisto liittyviä ongelmia ja siten optimointi, on käyttö rekisterin puhdistaja.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska