Gratis Computer Advice

Hvilket registreringsdatabasen renere skal jeg vælge?

En masse registreringsdatabasen rengøringsassistenter er skue på markedet i dag, at det bliver svært at vide, hvilken en til at vælge til PC hastighed og ydeevne optimering. Men der er nogle funktioner, der kan guide dig til at vælge den software, der vil tilfredsstille dit behov.

Her er funktioner til at se ud for, når du vælger en registreringsdatabasen renere;

1.. Egnethed: du nødt til at sikre, at softwaren er egnet eller kompatibel med Windows-platform, du har på din computer system.

2.. Evne til at opdage fejlene: Vælg pc-værktøjer, der er i stand til at differentiere fejl eller ugyldige filer fra gyldige filer. Desuden bør programmet være i stand til at identificere enhver fejl eller ugyldige poster foretaget i registreringsdatabasen på din computer system.

3.. Backup / Restore: i nyere tid, kommer de fleste registreringsdatabasen rengøringsassistenter med backup funktion. Men du nødt til at kontrollere, at den, du ønsker at bruge også denne funktion. Den backup funktion sikrer, at du ikke mister nogen fil, der sørger for et velfungerende din computer system. I det væsentlige, kan du vende eventuelle ændringer, hvis du vælger at.

4.. Nem-i-hjælp: vælge PC software program, der giver brugervenlighed. Program som Max Utilities kommer med brugervenlig og intuitiv brugerflade, der giver brugeren mulighed for nemt at navigere rundt for at opnå den scanning og rensning proces. Selv hvis du begyndte at operere computer i dag, kan du bruge en registreringsdatabasen renere at scanne og rense din pc, hvis grænsefladen af ​​software er brugervenligt.

5.. Small Space Usage: dette er ikke en meget vital funktion, men det er også godt, at det program, du downloader vil ikke optager meget diskplads på din personlige computer. Men hvis programmet er meget effektiv, skal du ikke blive afskrækket af dens størrelse, især hvis du har nok diskplads.

6.. Tilpasset scanning: dette er en ønskelig funktion i et register renere, men ikke en nødvendighed. Funktionen giver dig mulighed for at vælge kun de segmenter af din pc registreringsdatabasen for at scanne, hvorfor forlader resten skal scannes og renses på din egen angivne tidspunkt.

De ovennævnte funktioner, især funktioner 1 - 4, er nødvendige og bør findes i registreringsdatabasen reparation software du agter at bruge for performance forbedringer på din computer maskine.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska