Gratis Computer Advies

Welke register cleaner zal ik kiezen?

Veel register cleaners zijn paraderen in de markt vandaag aan dat het moeilijk is om te weten welke te kiezen voor PC snelheid en performance optimalisatie wordt. Echter, er zijn een aantal functies die u kunnen begeleiden in het kiezen van de software die uw behoefte zal voldoen.

Hier zijn mogelijkheden om op te letten bij het selecteren van een register cleaner;

1. Geschiktheid: je moet ervoor zorgen dat de software geschikt is of compatibel is met het Windows-platform die u op uw computer systeem.

2. Het vermogen om fouten ontdekken: Kies PC instellingen die in staat zijn om te differentiëren fouten of ongeldige bestanden van geldige bestanden. Ook moet het programma in staat zijn het identificeren van elke fout of ongeldige vermeldingen aangebracht in het register van uw computer systeem.

3. Backup / Restore: in de afgelopen tijd, de meeste register cleaners worden geleverd met back-upfunctie. Echter, moet u controleren of degene die je wilt gebruiken, heeft ook deze functie. De back-up functie zorgt ervoor dat u niet elk bestand dat zorgt voor de goede werking van uw computer systeem te verliezen. In wezen, kunt u alle wijzigingen ongedaan, als je ervoor kiest om.

4. Ease-of-use: kies PC-softwareprogramma dat gebruiksgemak biedt. Programma zoals Max Utilities wordt geleverd met gebruiksvriendelijke en intuïtieve interface waarmee een gebruiker gemakkelijk navigeren naar het scannen en schoonmaken proces te realiseren. Zelfs als u werkt computer vandaag begonnen, kunt u een register cleaner te gebruiken om te scannen en schoon uw pc als de interface van de software is gebruiksvriendelijk.

5. Small Space Usage: dit is niet een zeer belangrijke eigenschap, maar het is ook goed dat het programma dat u aan het downloaden bent niet zal bezetten veel schijfruimte op uw personal computer. Maar als het programma is zeer effectief, niet afschrikken door zijn enorme omvang, vooral als je genoeg schijfruimte.

6. Aangepaste scan: dit is een wenselijke functie in een register cleaner, maar geen noodzaak. De functie stelt u in staat om alleen de segmenten van uw PC register te scannen waarom het verlaten van de rest te worden gescand en schoongemaakt in uw eigen gespecificeerde tijd te kiezen.

De bovenstaande functies, met name functies 1-4, zijn noodzakelijk en moeten worden gevonden in het register reparatie software die u van plan gebruik te prestatieverbetering op uw computer machine.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska