Ilmaiset Computer Advice

Joka Registry Cleaner minun pitäisi valita?

Monet rekisterin siivoojat ovat soitimella markkinoilla tänään, että se on vaikea tietää, mikä niistä valita PC nopeuden ja suorituskyvyn optimointiin. On kuitenkin olemassa joitakin ominaisuuksia, jotka voivat opastaa sinut valita ohjelmisto, joka tyydyttää sinun tarvitse.

Tässä ovat ominaisuuksia varoa valitessaan arkisto siivooja;

1.. Soveltuvuus: sinun täytyy varmistaa, että ohjelmisto sopii tai yhteensopiva Windows-alustalle olet tietokoneen järjestelmän.

2. Kyky havaita virheet: Valitse PC Tools ne ovat omiaan erottamaan virheitä tai virheellisiä tiedostoja voimassa tiedostoja. Lisäksi ohjelmassa olisi pystyttävä tunnistamaan jokaisen virheen tai virheelliset merkinnät rekisteriin tehdään tietokonettasi.

3. Backup / Restore: viime aikoina, suurin osa rekisterin siivoojat tulevat varmuuskopioinnin. Sinun täytyy kuitenkin varmistaa, että yksi haluat käyttää myös tätä toimintoa. Varmuuskopio ominaisuus varmistaa, että et menetä mitään tiedostoa, joka näkee sen moitteettoman toiminnan tietokoneeseen. Pohjimmiltaan, voit kääntää tehdyt muutokset, jos haluat.

4. Helppokäyttöisyys käyttää: valitse PC ohjelma, joka tarjoaa helppokäyttöisyyttä. Ohjelma kuten Max Utilities mukana käyttäjäystävällinen ja intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla käyttäjä voi helposti liikkua ympäri saavuttaa tarkistus ja puhdistus prosessi. Vaikka olet aloittanut toimintansa tietokoneen tänään, voit käyttää rekisterin puhdistaja tarkistaa ja puhdistaa tietokoneen, jos käyttöliittymä ohjelmisto on käyttäjäystävällinen.

5. Pieni Space Käyttö: tämä ei ole kovin tärkeä ominaisuus, mutta se on myös hyvä, että ohjelma lataat ei vie paljon levytilaa tietokoneeseen. Mutta jos ohjelma on erittäin tehokas, älä pelästyä suuri koko, varsinkin jos sinulla on tarpeeksi levytilaa.

6. Custom Scan: tämä on toivottava ominaisuus rekisterin puhdistaja, mutta ei välttämättömyys. Ominaisuuden avulla voit valita vain segmentit tietokoneen rekisterin skannata miksi loput käytetään skannata ja puhdistaa omalla tietyn ajan.

Edellä mainitut ominaisuudet, erityisesti ominaisuudet 1-4 ovat tarpeen ja pitäisi löytyä rekisterin korjaus-ohjelmisto aiot käyttää suorituskyvyn parantamiseen tietokoneen koneen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska