Gratis Computer Advice

Hvilke register renere bør jeg velge?

Mange registret rengjøringsmidler er paraderte i markedet i dag at det blir vanskelig å vite hvilken jeg skal velge for PC hastighet og ytelse optimalisering. Men er det noen funksjoner som kan veilede deg i å velge programvare som vil tilfredsstille dine behov.

Her er funksjoner du skal se etter når du velger et register renere;

En. Egnethet: du har for å sikre at programvaren er egnet eller kompatibel med Windows-plattformen du har på din datamaskin.

2. Evne til å oppdage feil: Velg PC-verktøyene de er i stand til å differensiere feil eller ugyldige filer fra gyldige filer. I tillegg bør programmet være i stand til å identifisere hver feil eller ugyldige oppføringer gjort i registeret av datasystemet.

3. Backup / restore: i nyere tid, de fleste registret rengjøringsmidler kommer med backup funksjonen. Men må du bekrefte at du ønsker å bruke også har denne funksjonen. Backup-funksjonen sikrer at du ikke mister noen fil som sørger for riktig funksjon av datasystemet. I hovedsak kan du reversere eventuelle endringer, hvis du ønsker det.

4. Ease-of-bruk: velg PC program som tilbyr brukervennlighet. Program som Max Utilities leveres med brukervennlig og intuitivt grensesnitt som gjør at brukeren enkelt kan navigere rundt for å oppnå skanning og renseprosessen. Selv om du startet driften datamaskin i dag, kan du bruke et register renere å skanne og rense PCen hvis grensesnittet av programvaren er brukervennlig.

5. Small Space Bruk: dette er ikke en veldig viktig funksjon, men det er også bra at programmet du laster ned ikke vil oppta mye diskplass på din personlige datamaskin. Men hvis programmet er svært effektivt, ikke bli avskrekket av sin størrelse, spesielt hvis du har nok diskplass.

6. Custom Scan: dette er en ønskelig funksjon i et register renere, men ikke en nødvendighet. Funksjonen lar deg velge kun de deler av PC-registret for å skanne hvorfor la resten bli skannet og renset på eget spesifisert tid.

De ovennevnte funksjoner, spesielt funksjoner 1-4, er nødvendig og bør finnes i registret reparere programvaren du har tenkt å bruke for bedre ytelse på datamaskinen din maskin.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska