Gratis Computer Råd

Vilken Registry Cleaner ska jag välja?

Många registret städare är rullat på marknaden idag att det blir svårt att veta vilken man ska välja för PC hastighet och prestanda optimering. Det finns dock vissa funktioner som kan guida dig till att välja programvara som kommer att tillfredsställa dina behov.

Här finns funktioner för att hålla utkik efter när du väljer ett register renare;

Ett. Lämplighet: du måste se till att programvaran är lämpligt eller förenligt med Windows plattform du har på din dator.

2. Förmåga att upptäcka fel: Välj PC-verktyg som är kapabla att differentiera fel eller ogiltiga filer från giltiga filer. Dessutom bör programmet kunna identifiera varje fel eller ogiltiga poster som gjorts i registret på din dator.

Tre. Backup / Restore: på senare tid, de flesta registret städare kommer med backup funktion. Men, måste du kontrollera att den du vill använda också har denna funktion. Den backup funktionen ser till att du inte förlorar någon fil som ser till en väl fungerande datorn. I huvudsak kan du vända eventuella ändringar som gjorts, om du väljer att.

4. Lätt att använda: välj programmet PC-programvara som ger enkel användning. Program som Max Utilities kommer med användarvänligt och intuitivt gränssnitt som gör det möjligt för en användare att enkelt navigera runt för att uppnå skanning och reningsprocessen. Även om du började driva datorn idag, kan du använda ett register renare att skanna och rensa din dator om gränssnittet i programvaran är användarvänlig.

Fem. Small Space Usage: detta är inte en mycket viktig funktion, men det är också bra att programmet du laddar ner inte kommer att uppta mycket diskutrymme på din dator. Men om programmet är mycket effektiv, inte avskräckas av dess storlek, särskilt om du har tillräckligt med diskutrymme.

6. Custom Scan: detta är en önskvärd egenskap i ett register renare, men inte en nödvändighet. Funktionen ger dig möjlighet att välja endast de delar av din dator registret för att skanna varför lämnar resten som ska skannas och rengöras vid din angivna egen tid.

Ovanstående funktioner, särskilt funktioner 1 - 4, är nödvändiga och bör finnas i Registry Repair programvara du tänker använda för prestandaförbättring på datorn maskin.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska