Gratis Computer Advice

Registry Cleaner gør din PC hurtigere

Tillade ægte bedømmelser af registreringsdatabasen rengøringsassistenter til at vejlede dig i dit valg af registreringsdatabasen renere kan være nyttige, men ikke på alle tidspunkter. De rating systemer computer magasin tendens til at støtte disse programmer til at være skadelig aggressive efter bedømmelse dem baseret på antallet af problemer, de hævder at håndtere.

Sandheden er, at den mere aggressive en PC optimering værktøj er, det store potentiale, den udgør for så vidt angår fjernelse af væsentlige registerdata, der er nødvendige for et velfungerende dit system. Magazine vurderinger normalt udfører test på software på en enkelt eller en håndfuld pc'er, og derfor sandsynligvis ikke vil støde på problemer.

Som et resultat af den risiko for at fjerne krævede oplysninger, der nu er en masse registreringsdatabasen rengøringsassistenter har auto backup funktion, der er i stand til at lave en kopi af registerdata før dens fjernelse. En masse af dem endda tvinge en Systemgendannelse punkt, der skal tages før effektuering ændringerne. Det er en god funktion, du skal kigge efter i noget software du agter at bruge til optimering af computerens maskine. Men du er nødt til at huske på, at disse backup typer har brug for Windows til at fungere for dig at gendanne fra dem.

Vægten her er, at du bør holde sig væk fra over-aggressive programmer, da de kan være potentielt skadelige for din computer.

Kom den ideelle software

Den bedste måde at rent faktisk at finde ud af, hvilken registreringsdatabasen renere er bedst egnet til din PC ydeevne ekstraudstyr er at få feedback fra et betydeligt antal individuelle brugere. Jeg har engang været vidne til en lejlighed, hvor en computer magasin anbefales en gratis software, men kun for mange mennesker, der brugte det program til at komme tilbage kort tid efter via e-mails, for at dynge bebrejder på magasin for de problemer, de stødte fra brugen af ​​softwaren. Så du virkelig nødt til at være forsigtig, fordi selv de kilder, du synes er sikker kan give dig dårlig anbefaling.

Der er gode programmer, som du kan bruge til at optimere din pc, de er helt sikkert og pålideligt, Max Utilities registreringsdatabasen renere er en af ​​sådanne programmer. I alt, ikke har tillid til en revision hvis korrekturlæseren ikke kan identificeres.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska