Ilmaiset Computer Advice

Registry Cleaner tekee tietokoneesta nopeampi

Salliminen aito arvosteluja rekisterin puhdistaja opastaa sinua valinnassa rekisterin puhdistaja voi olla apua, mutta ei aina. Tarkastelu luokitusjärjestelmä tietokone lehden yleensä tukemaan näitä ohjelmia olla harmfully aggressiivinen antamalla niille perusteella useita ongelmia he väittävät käsitellä.

Totuus on, että aggressiivinen PC optimointi työkalu on, suuri potentiaali se tekeytyy poistamisen osalta olennaista rekisteritiedot tarvitaan moitteettoman toiminnan järjestelmän. Magazine arvioijat yleensä suorittaa testi ohjelmiston yhteen tai kourallinen PC, joten ei todennäköisesti kohtaavat ongelmia.

Seurauksena riskin poistamiseen tarvittavat tiedot, paljon rekisterin puhdistaja nyt myös automaattinen varmuuskopiointi ominaisuus, joka pystyy tekemään kopio rekisteritiedot ennen sen poistamista. Monet heistä jopa pakottaa järjestelmän palautuspisteen otettava ennen muutosten toteuttamisen. Tämä on hyvä ominaisuus sinun täytyy varoa mitään ohjelmia aiot käyttää optimointiin tietokoneen koneen. Kuitenkin, sinun täytyy pitää mielessä, että nämä varmuuskopiointilajeista tarvitset Windows toimivan voit palauttaa ne.

Painopiste tässä on, että sinun pitäisi pysyä poissa yli-aggressiivinen ohjelmia, koska ne voivat olla mahdollisesti vahingoittaa tietokonettasi.

Getting ihanteellinen ohjelmisto

Paras tapa todella selvittää, mikä Registry Cleaner sopii parhaiten tietokoneen suorituskyvyn parantamiseksi on saada palautetta huomattava määrä yksittäisiä käyttäjiä. Olen kerran nähnyt tilaisuus, jossa tietokone-lehden suositellaan ilmainen ohjelmisto, vain paljon ihmisiä, jotka käyttivät ohjelmaa palata pian sen jälkeen kautta sähköposteja, kasaan syyttää siitä lehden aiheutuneita vaikeuksia käytöstä ohjelmiston. Joten, sinun todella täytyy olla varovainen, koska vaikka lähteet ovat mielestäsi turvallisia voi antaa sinulle huono suositus.

On olemassa hyviä ohjelmia, joita voit käyttää tietokoneen tehokkuuden optimointiin, ne ovat melko turvallisia ja luotettavia, Max Utilities Registry Cleaner on yksi tällaisista ohjelmista. Kaikkiaan eivät luota tarkistaa, jos arvostelija ei voida tunnistaa.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska