Gratis Computer Advice

Registret renere gjør PCen raskere

Slik ekte vurderinger av registret rengjøringsmidler for å veilede deg i ditt valg av registret renere kan være nyttig, men ikke til enhver tid. Gjennomgangen vurdering systemer av datamaskin magasin tendens til å støtte disse programmene for å harmfully aggressive etter rangering dem basert på hvor mange problemer som de hevder å håndtere.

Sannheten er at jo mer aggressive en PC optimalisering verktøyet er, anser høyt potensial det utgjør som fjerning av essensielle registerdata som kreves for ordnede systemet. Magazine vurderinger normalt gjennomføre test av programvare på en enkelt eller en håndfull PCer, dermed er ikke sannsynlig å møte problemene.

Som en følge av risikoen for å eliminere nødvendige informasjonen, mange register rengjøringsmidler nå inkluderer en automatisk backup-funksjon som er i stand til å lage en kopi av registerdata før fjerning sin. Mange av dem selv tvinge en System Restore punktet å bli tatt før utføring av endringene. Dette er en god funksjon du må se opp for i all programvare som du har tenkt å bruke for optimalisering av datamaskinen din maskin. Men du må huske på at disse typer backup trenger Windows til å fungere for deg å gjenopprette fra dem.

Hovedvekten her er at du bør holde deg unna over-aggressive programmer siden de kan være potensielt skadelig for datamaskinen din.

Få den ideelle programvaren

Den beste måten å faktisk finne ut hvilke register renere er best egnet for din PC ytelse ekstrautstyr er å få tilbakemeldinger fra et betydelig antall individuelle brukere. Jeg en gang vitne til en anledning der en datamaskin magasinet anbefales en gratis programvare, bare for mange mennesker som brukte programmet for å komme tilbake kort tid etterpå via e-post, til heap klandrer på bladet for problemene de møtte fra bruk av programvaren. Så, du virkelig trenger å være forsiktig fordi selv de kildene du tror er trygg kan gi deg dårlig anbefaling.

Det er gode programmer som du kan bruke til å optimalisere din PC, de er ganske trygge og pålitelige, er Max Utilities registret renere en av slike programmer. I det hele tatt, ikke stoler Hvis anmelderen ikke kan identifiseres.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska