Gratis Computer Råd

Registry Cleaner gör din dator snabbare

Tillåta äkta recensioner av registret städare för att guida dig i ditt val av register renare kan vara till hjälp, men inte hela tiden. De betyg system datortidning tenderar att stödja dessa program vara skadligt aggressiv genom att betygsätta dem utifrån antalet problem som de påstår att hantera.

Sanningen är att den mer aggressiva ett PC-optimering verktyg är, gäller det hög potential det innebär som avlägsnandet av väsentliga registerdata som krävs för en väl fungerande systemet. Magazine recensioner normalt utför test på programvaran på en eller en handfull datorer, alltså inte troligt att stöta på problem.

Som en följd av risken för att eliminera information som krävs, en hel del register städare inkluderar nu en automatisk säkerhetskopiering som är kapabel att göra en kopia av registerdata före dess avlägsnande. Många av dem tvingar även en systemåterställningspunkt tas före verkställa ändringarna. Detta är en bra funktion som du måste se upp för i någon programvara du tänker använda för optimering av din dator maskin. Men du måste hålla i minnet att dessa backup typer behöver Windows för att fungera för dig att återställa från dem.

Betoningen här är att du bör hålla dig borta från över-aggressiva program eftersom de kan vara potentiellt skadliga för datorn.

Att få den perfekta mjukvaran

Det bästa sättet att verkligen ta reda på vilken registret renare passar bäst för din PC prestanda förbättring är att få feedback från ett stort antal enskilda användare. Jag bevittnade en gång ett tillfälle där en datortidning rekommenderas en fri programvara, bara för många människor som använt programmet för att komma tillbaka kort därefter via e-post, till högen skyller på tidningen för de problem som de stött på vid användning av programvaran. Så, du måste verkligen vara försiktig eftersom även de källor du tror är säkra kan ge dig dålig rekommendation.

Det finns bra program som du kan använda för att optimera din dator, de är ganska säkra och tillförlitliga, är Max Utilities Registry Cleaner ett av dessa program. I alla, litar inte en recension om granskaren inte kan identifieras.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska