Ilmaiset Computer Advice

Registry Cleaner Max Utilities

Kun otat tietokoneen pois kääre ensimmäistä kertaa se tulee vain muutamia ohjelmia asennettuna ja se kulkee supernopea nopeus ilman hikka. Yli ajan monet eri mediatiedostoja ladataan ja ohjelmat on asennettu, poistettu tai poistetaan turvotusta koko rekisterin. Kun rekisterin tulee laajentuneen sillä on haitallinen vaikutus tietokoneen suorituskykyyn, joten se on erittäin epävakaa. Voit korjata rekisterin ongelmia, voit käyttää Max Utilities.

Aivan mikä aiheuttaa rekisterin virheet

Rekisterin ongelmat johtuvat usein kerääntyy vanhentunut ja vanhentuneet tiedostot, rekisterin virheet voivat johtua;

Ohjelmat on asennettu väärin
Järjestelmä kaatuu
Haittaohjelmat ja vakoiluohjelmat
Virukset
Vanhentuneet ja korruptoituneet tiedostot
Viallinen Sovellukset.
Nämä ovat vain muutamia asioita, jotka aiheuttavat rekisterin toimintahäiriö.

Rekisterin korjaus

Yritetään korjata nämä ongelmat manuaalisesti voi olla erittäin haastavaa, (ilman Registry Cleaner) on paljon ihmisiä helppoa ulospääsyä on liian yksinkertaisesti hyväksyä, että tietokone ajaa näitä ongelmia, koska he ovat peloissaan tehdä ongelman pahempi .

On melko varmaa, että tämä tärkeä osa käyttöjärjestelmää täytyy puhdistaa / kiinteä (jossain vaiheessa) aika ajoin ja se auttaa yrittää ymmärtää, mikä aiheuttaa rekisterin virheet. (Ajattele sitä auton moottori tarvitsee säilyttää aina silloin tällöin ja että tarvitsemme työkaluja tehdä työtä) Registry Cleaner on työkalu, joka auttaa saamaan työtä tehnyt.

Rekisterin puhdistaja ohjelmisto

Registry Cleaner on ohjelmisto, joka etsii ja poistaa huono ja korruptoitunut rekisterimerkintöjä, hyvä arkisto siivooja pitäisi antaa sinulle seuraavat ominaisuudet:

Poistaa ja estää kaatuu
Suojaa yksityisyytesi ja tiedostot
Säilyttää tietokoneen kuin uusi
Malware Protection
Hävittää tietokone hidastuu
Back-up ja palautuspisteet
Tarjoa hyvää teknistä tukea ja yhteystiedot
On hyvä Asiakaspalaute, Kommentit

Kun asentaa arkisto siivooja ensimmäistä kertaa huomaat, että käyttöjärjestelmä on paljon vakaampi ja dramaattisesti lisää nopeutta, jossa se toimii. Se pitäisi poistaa itsepäinen käyttöjärjestelmä kaatuu ja kaikki harmittaa virheilmoituksia, jotka pitävät nostavat rumaa päätään.

On suuri valikoima rekisterin puhdistaja siellä joitakin vapaita niistä ja jotkut maksetaan, suurin ero näiden kahden välillä on, että vapaa niistä ovat yleensä paljon vähemmän toiminnallinen.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska