Gratis Computer Advice

Hvornår skal du bruge registreringsdatabasen renere at reparere registreringsdatabasen problemer?

Computeren er utvivlsomt den bedste opfindelse i det seneste årti. Det har udviklet sig fra enorme langsom behandling mainframes til små multi-processor tabletter. Disse enheder er helt sikkert en glæde at have som de gør vores liv lettere. Der er tidspunkter, dog, at uventede problemer. Selv om der er tonsvis af mulige problemer derude, det hjælper til at scanne vores computer og reparation registreringsdatabasen problemer regelmæssigt.

Registreringsdatabasen er en database, der indeholder de konfigurationsindstillinger af enhver software og hardware på computeren. Windows-baserede systemer er afhængige af denne database, da det sparer en masse behandlingstid. Organisere information vores ansøgning behov hastigheder op boot-up, fordi programmet ved, hvor at lede efter sin indrejse.

Du kan tænke på den indskrive som lånerkort katalog. Hver ansøgning kontrollerer katalog for sin installation bibliotek, video og audio indstillinger, drev detaljer og mange flere. Dette er nødvendigt, så programmet ved, hvor det kan få sine ressourcer, og hvor mange ressourcer det behov.

En registreringsdatabasen renere er i stand til at reparere registreringsdatabasen problemer ved at søge efter dublerede eller ubrugelige poster. De poster, der er normalt fjernet omfatter forsvundne delte DLL, type biblioteker, hjælpefiler, anvendelse stier, forældede software og mange flere. Disse ting rod vores registreringsdatabasen og tjene noget formål opholder sig der.

Mange situationer vil opstå, at opkald til en bruger til at reparere registreringsdatabasen problemer. En god tid til at køre en registreringsdatabasen renere er, når du har installeret en masse hardware på en computer. Hardware normalt gemmer oplysninger om fysiske grænseflader på registreringsdatabasen. Hvis firmwaren på enheden ikke er korrekt programmeret eller der opstod fejl under installationen, er der en chance for, at oplysningerne bliver korrupte eller gemme fejlagtige data. Dette ville være et godt tidspunkt at køre en renere.

En registreringsdatabasen renere er også behov for, når du afinstallerer, geninstallere eller opdatere programmer gentagne gange. Afinstallation af et program typisk så nemt som at køre afinstallationsprogrammet. Men mangelfulde programmering normalt giver os problemer. Der er tidspunkter, når installationen mappe ikke slettes. Dette kan skyldes at gemme eller logfiler tilbage. Mappen kan slettes på din egen tid. Den hårde del er, når registreringsdatabasen for at programmet ikke slettes. Under de ubrugelige poster forbliver ville koste programmer værdifulde millisekunder i springe denne post. Derfor er registreringsdatabasen rengøringsassistenter har en mulighed for at rense forældede software poster.

Det samme gælder også, når du installerer eller opdaterer et program. Posterne overskrevet og erstattet med nye, hvis der er nye konfigurationer. Undertiden de gamle er overset, selvom der opfordrer til en anden oprydning.

Som nævnt tidligere, vil en ekstra indgang forårsage et program til spilde millisekunder til at læse en anden. Når der er en masse ubrugelige poster, kan computere sommetider oplever ventetid eller forsinkelse. Denne forsinkelse er også forværres af ugyldige begynder indgange. Disse poster er normalt fås fra tvivlsomme programmer. Dette er en anden situation, der berettiger kører en renere. Rengøringsassistenter har normalt en mulighed for at fjerne Kør på Start poster.

At reparere registreringsdatabasen fejl, kan du bruge Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska