Gratis Computer Advies

Wanneer gebruik je registry cleaner te gebruiken om de Register-fouten te repareren?

De computer is ongetwijfeld de beste uitvinding van het afgelopen decennium. Zij is geëvolueerd van enorme trage verwerking mainframes tot kleine multi-processor tabletten. Deze apparaten zijn zeker een genot om te hebben als ze maken ons leven makkelijker. Er zijn tijden, echter, dat onverwachte problemen voordoen. Hoewel er tal van mogelijke problemen die er zijn, het helpt om onze computer en reparatie register kwesties regelmatig te scannen.

Het register is een database met daarin de configuratie-instellingen van elke software en hardware op de computer. Windows-gebaseerde systemen zijn afhankelijk van deze databank, want het bespaart veel verwerkingstijd. Het organiseren van de informatie van onze aanvraag dient versnelt opstarten omdat het programma weet waar hij moet zoeken voor zijn binnenkomst.

U kunt denken aan het register als een lenerspas catalogus. Iedere aanvraag controleert de catalogus voor zijn installatie directory, video-en audio-opties, aandrijving details en veel meer. Dit is nodig zodat het programma weet waar het haar middelen kan krijgen en hoeveel middelen het nodig heeft.

Een register cleaner is in staat om register problemen te herstellen door te zoeken naar dubbele of nutteloze items. De inzendingen die meestal worden verwijderd zijn: geen gedeelde DLL's, typebibliotheken, helpbestanden, toepassing paden, verouderde software en nog veel meer. Deze dingen rommel ons register en dienen geen enkel doel daar verblijft.

Veel situaties zullen ontstaan ​​die vraagt ​​om een ​​gebruiker om register problemen te repareren. Een goed moment om een ​​register cleaner is als je veel hardware hebt geïnstalleerd op een computer. Hardware slaat meestal informatie over de fysieke interfaces op het register. Als de firmware van het apparaat niet goed geprogrammeerd of fouten zijn opgetreden tijdens de installatie, is er een kans dat de data corrupt of slaan onjuiste gegevens. Dit zou een goed moment om een ​​schoner zijn.

Een register cleaner is ook nodig bij het verwijderen, opnieuw installeren of herhaaldelijk updaten programma's. Verwijderen van een programma is meestal net zo eenvoudig als het draaien van de uninstaller. Echter, gebrekkige programmering geeft ons meestal problemen. Er zijn momenten waarop de installatiemap niet is verwijderd. Dit kan het gevolg te slaan of in te loggen resterende bestanden. De map kan op uw eigen tijd worden gewist. Het harde deel is wanneer de registervermelding voor dat programma niet wordt verwijderd. Het hebben van die nutteloze entries blijven zouden programma's waardevolle milliseconden kosten in het overslaan van die vermelding. Daarom register cleaners hebben een optie om verouderde software inzendingen reinigen.

Hetzelfde geldt ook wanneer u een programma opnieuw installeren of bijwerken. Inzendingen zijn overschreven en vervangen door nieuwe als er nieuwe configuraties. Soms zijn de oude zijn over het hoofd gezien maar dat vraagt ​​om een ​​ander opruimen.

Zoals eerder vermeld, zou een extra vermelding van een programma om milliseconden verspillen aan een ander lezen veroorzaken. Wanneer er een heleboel nutteloze items, zouden computers soms ervaren latency of vertraging. Deze vertraging wordt ook verergerd door ongeldige startup entries. Deze items worden meestal verkregen uit dubieuze programma's. Dit is een situatie die rechtvaardigt een actief reinigingsmiddel. Schoonmakers hebben meestal een optie om te verwijderen Run op Start inzendingen.

Naar register fouten te repareren, kunt u gebruik maken MaxUtilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska