Ilmaiset Computer Advice

Kun käytät rekisterin puhdistaja korjata rekisterin ongelmia?

Tietokone on epäilemättä paras keksintö viime vuosikymmenellä. Se on kehittynyt valtavasti hitaus suurkoneista pieni monen suorittimen tablettia. Nämä laitteet ovat varmasti ilo olla, koska ne tekevät elämästämme helpompaa. On aikoja kuitenkin, että odottamattomia ongelmia. Vaikka on olemassa tonnia mahdollisia ongelmia siellä, se auttaa skannata meidän tietokone ja korjaus rekisterin kysymyksiä säännöllisesti.

Rekisterin on tietokanta, joka sisältää asetukset jokaisen ohjelmistojen ja laitteistojen tietokoneeseen. Windows-pohjaiset järjestelmät ovat riippuvaisia ​​tästä tietokannasta, koska se säästää paljon aikaa. Tiedon järjestämisestä meidän sovellus tarvitsee nopeuttaa käynnistyksen, koska ohjelma tietää mistä etsiä sen voimaantuloa.

Voit ajatella rekisterin kirjaston kortisto. Jokainen sovellus tarkistaa luettelo sen asennus hakemistoon, video-ja audio-asetukset, ajaa tiedot ja paljon muuta. Tämä on välttämätöntä, jotta ohjelma tietää, mistä se voi saada resursseja ja kuinka paljon resursseja se tarvitsee.

Registry Cleaner voi korjata rekisterin ongelmia etsimällä päällekkäisiä tai turhia merkintöjä. Merkinnät, jotka yleensä poistaa ovat puuttuvat jaetut DLL, tyyppi kirjastot, ohjeet, sovellus polkuja, vanhentuneita ohjelmistoja ja paljon muuta. Nämä asiat sotkua meidän rekisterin ja turha pysyä siellä.

Monet myös tilanteita, että vaatii käyttäjän korjata rekisterin ongelmia. Hyvä aika juosta Registry Cleaner on, kun olet asentanut paljon laitteisto tietokoneeseen. Laitteisto yleensä tallentaa tietoa fyysisen rajapinnat rekisteriä. Jos laitteisto-ohjelmisto ei ole ohjelmoitu oikein tai ilmeni virheitä asennuksen aikana, on olemassa mahdollisuus, että merkinnät turmeltunut tai tallentaa virheelliset tiedot. Tämä olisi hyvä aika juosta puhtaampaa.

Registry Cleaner on myös tarpeen, kun poistat, asenna tai päivittää ohjelmia toistuvasti. Ohjelman asennuksen poistaminen on yleensä yhtä helppoa kuin käynnissä poisto. Kuitenkin virheellinen ohjelmointi yleensä antaa meille ongelmia. On aikoja, jolloin asennus kansiota ei poisteta. Tämä voi johtua tallentaa tai kirjaudu tiedostoja jäljellä. Kansion poistamista omalla aikaa. Vaikeinta on, kun rekisterimerkintä, että ohjelma ei ole poistettu. Ottaa ne hyödytön merkinnät jäävät maksaisi ohjelmia arvokasta millisekuntia ohita että merkintä. Siksi rekisterin puhdistaja on mahdollisuus puhdistaa vanhentuneita ohjelmistoja merkinnät.

Sama pätee myös silloin, kun asennat tai päivittää ohjelmaa. Merkinnät ovat korvattu ja korvataan uusilla, jos uusia kokoonpanoja. Joskus vanhat unohdetaan vaikka joka vaatii toisen siivous.

Kuten aiemmin mainittiin, ylimääräiset merkintä aiheuttaisi ohjelma tuhlata millisekuntia lukea toisen. Kun on paljon turhia merkintöjä, tietokoneet saattavat joskus kokea latenssi tai viiveellä. Tämä viivästyminen pahentaa myös kelpaa käynnistyksen merkinnät. Nämä merkinnät saadaan yleensä epäilyttäviä ohjelmia. Tämä on toinen tilanne, joka edellyttää käynnissä puhtaampaa. Siivoojat on yleensä mahdollisuus poistaa Run Start merkinnät.

Voit korjata rekisterin virheet, voit käyttää Max Utilities.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska