Gratis Computer Advice

Når du bruker registret renere å reparere registret problemer?

Datamaskinen er utvilsomt den beste oppfinnelsen i det siste tiåret. Det har utviklet seg fra store treg behandling stormaskiner til små multi-prosessor tabletter. Disse enhetene er absolutt en glede å ha som de gjør livene våre lettere. Det er tider, men at uforutsette problemer oppstår. Selv om det er tonnevis av mulige problemer der ute, hjelper det å skanne datamaskinen vår og reparere registret problemer regelmessig.

Registeret er en database som inneholder konfigurasjonsinnstillingene for hver programvare og maskinvare på datamaskinen. Windows-baserte systemer er avhengig av denne databasen fordi det sparer mye saksbehandlingstid. Organisere informasjonen vår søknad trenger raskere oppstart fordi programmet vet hvor du skal lete for innreise sin.

Du kan tenke på registeret som lånekort katalog. Hvert program kontrollerer katalog for sin installasjon katalogen, video og lyd alternativer, drive informasjon og mange flere. Dette er nødvendig for at programmet vet hvor den kan få sine ressurser og hvor mye ressurser det er behov for.

Et register renere er i stand til å reparere registret problemer ved å søke etter like eller unyttig oppføringer. Oppføringene som vanligvis fjernet inkluderer manglende delte DLL-filer, type biblioteker, hjelpefiler, søknad stier, foreldet programvare og mange flere. Disse tingene rotet vårt register og tjener ingen hensikt å bo der.

Mange situasjoner vil oppstå som krever en bruker til å reparere registret problemer. En god tid til å kjøre en registret renere er når du har installert en masse hardware på en datamaskin. Hardware lagrer vanligvis informasjon om fysiske grensesnitt på registeret. Hvis fastvaren for enheten ikke er riktig programmert eller feil oppsto under installasjon, er det en sjanse for at oppføringene blir korrupte eller lagre informasjon som er feil. Dette ville være et godt tidspunkt å kjøre en renere.

Et register renere er også nødvendig når du avinstallerer, oppdatere eller installere programmer gjentatte ganger. Avinstallere et program er vanligvis så enkelt som å kjøre Uninstaller. Imidlertid gir feilaktig programmering vanligvis oss problemer. Det er tider når installasjonen mappen ikke slettes. Dette kan skyldes lagre eller loggfiler gjenstår. Mappen kan slettes på din egen tid. Den vanskelige delen er når journalposten for at programmet ikke er slettet. Å ha dem unyttig oppføringer forblir ville koste programmer verdifulle millisekunder i å hoppe denne oppføringen. Det er derfor registret rengjøringsmidler har en mulighet til å rydde foreldet programvare oppføringer.

Det samme gjelder også når du installerer eller oppdaterer et program. Oppføringer er overskrevet og erstattet med nye hvis det er nye konfigurasjoner. Noen ganger de gamle er oversett selv som krever en annen opprydding.

Som nevnt tidligere, vil en ekstra inngang forårsake et program for å kaste bort millisekunder for å lese en annen. Når det er mye unyttig oppføringer, kan datamaskiner noen ganger oppleve ventetid eller lag. Denne forsinkelsen er også forverret av ugyldige oppstart oppføringer. Disse innleggene er som regel hentet fra tvilsomme programmer. Dette er en annen situasjon som garanterer kjører en renere. Rengjøringsmidler vanligvis har en mulighet til å fjerne Kjør på Start-oppføringer.

Å reparere registret feil, kan du bruke Max Utilities.



Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska