Ilmaiset Computer Advice

Registry Cleaner nopeuttaa hitaasti PC

Hidas kannettavan tietokoneen tai PC voi tapahtua eri syistä. Kun laite alkaa hidastua suorituskykyä, voit tulla hyvin turhautunut ja toivottaa se toimi aivan kuten silloin, kun ensin on ostanut sen.

Muita ongelmia, kuten tietokone jäädyttäminen, ponnahdusikkunoita ja Internet hidastumassa voi myös esiintyä.

Lisäksi varoitus on, kun yrität monitaitoisuutta koneessa. Löydät että kiintolevy voi alkaa hyräillä ja helistin.

Tietokoneen käyttäjät voivat tehdä joitakin yleisiä virheitä, jotka johtavat lasku suorituskykyä tietokoneeseen tai kannettavaan. Toivomme vilpittömästi, että seuraavat tiedot voivat auttaa sinua välttämään näitä virheitä.

Tärkeintä on ymmärtää ja ottaa tämä tieto on, että useimmat näistä ongelmista ovat peräisin tietokoneen rekisterin.

Useimmat meistä eivät ole tietoisia merkityksestä rekisterin. Se sisältää tärkeää tietoa suhteen ohjelmistot ja laitteistot, jotka on tallennettu koneeseen.

Useimmat meistä eivät tiedä, miten puhdistaa rekisterin oikein. Mutta kun se tehdään säännöllisesti, se auttaa varmista, että tietokone voi tehdä sitä optimaalisella paras.

Yksi suurimmista syistä korruptoitunut rekisteri on vioittunut tai käyttämättömät tiedostot. Vika tapahtuu, koska sovellukset eivät ole täysin poistettu asianmukaisesti koneesta.

Toinen kysymys on, kun asemia kuten laitteistoajurin ei sovellu. Sinun tulisi tarkistaa päivitettäessä varmistaa, että järjestelmä kaatuu eivät tapahdu.

Toinen syy hidas tietokone on, kun levytilaa on riittävästi. Tämä on yleinen ongelma, joka useimmat meistä tietokoneen käyttäjät kokevat. Siksi sinun täytyy tarkistaa muistin nykyisen omalle koneellesi.

Kannattaa myös tarkistaa, onko sinulla voisi olla tietämättään ladata vakoiluohjelmia tai haittaohjelmia. Yksi merkkejä ilmiö on ei-toivottuja ponnahdusikkunoita. Tämän tyyppinen ohjelmisto on varsin näppärä ja se voi tehdä uskot lataat laillinen tuote.

Tärkeintä on olla tietoinen, että tällainen ohjelmisto voi seurata painalluksia ja varastaa tärkeitä henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten pankki-ja luottokortin tiedot.

Siivous tietokoneen rekisterin säännöllisesti laatu rekisterin puhdistaja kuten Max Utilities, voi auttaa valtavasti optimoida tietokoneen suorituskykyä koneen.

Jotkut käyttäjät yrittävät korjata näitä ongelmia luonnollisesti. Kuitenkin minun täytyy korostaa, että jos et ole varma mitä olet tekemässä, älä mene eteenpäin. Olet vain menossa pahentaa ongelmia, jotka nyt ovat olemassa.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska