Gratis Computer Advice

Registry Cleaner hastigheter opp din treg PC

En treg laptop eller PC kan skje av ulike grunner. Når maskinen begynner å avta i ytelse, kan du bli ekstremt frustrert og skulle ønske det var i arbeid akkurat som når du først kjøpte den.

Andre problemer som datamaskinen frysing, pop-ups og Internett sakker kan også forekomme.

En ytterligere faresignal er når du prøver å multitaske med maskinen. Du kan oppleve at harddisken kan begynne å nynne og rangle.

PC-brukere kan gjøre noen vanlige feil som resulterer i en reduksjon i ytelse i en PC eller laptop. Vi håper at følgende informasjon kan hjelpe deg å unngå disse feilene.

Det viktigste å forstå og ta ut av denne informasjonen er at de fleste av disse problemene vil stamme fra datamaskinen registret.

De fleste av oss er klar over viktigheten av registeret. Den inneholder viktig informasjon med hensyn til programvare og maskinvare som er lagret på din maskin.

De fleste av oss er uvitende om hvordan å rense registeret riktig. Men når det er gjort jevnlig, vil det bidra til å sørge for at datamaskinen kan utføre på sitt optimale best.

En av de viktigste årsakene til en korrupt register er korrupte eller ubrukte filer. Feilen skjer fordi programmer er ikke fullstendig slettet ordentlig fra maskinen.

Et annet problem er når stasjoner som en hardware driver er inkompatible. Du bør sjekke når du oppdaterer for å sikre at systemet krasjer ikke skje.

En annen grunn for en treg datamaskin er når harddisken er utilstrekkelig. Dette er et vanlig problem som de fleste av oss PC-brukere vil oppleve. Derfor må du sjekke ut det aktuelle minnet på din egen maskin.

Du bør også sjekke ut om du kunne ha uvitende ned spyware eller malware. Ett av tegnene på at dette skjer er uønskede pop-ups. Denne typen programvare er ganske flink, og det kan gjøre at du tror du laster ned et legitimt produkt.

Det som er viktig å være klar over, er at denne typen programvare kan spore tastetrykk og stjele viktige personlige opplysninger som bank-og kredittkortopplysninger.

Rense registret på en jevnlig basis med en kvalitet registret renere som Max Utilities kan hjelpe utrolig å optimalisere ytelsen til datamaskinen din maskin.

Noen brukere vil prøve å løse disse problemene naturlig. Men jeg må understreke at med mindre du er sikker på hva du gjør, kan du ikke gå videre. Du bare kommer til å forverre problemene som nå finnes.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska