Gratis Computer Råd

Registry Cleaner snabbar upp din långsam dator

En långsam dator eller PC kan hända av olika anledningar. När maskinen börjar att sakta ner i prestanda, kan du bli oerhört frustrerad och önskar att det fungerade precis som när du först köpte den.

Ytterligare problem som datorn fryser, pop-ups och din internet långsammare kan också förekomma.

En ytterligare varningstecken är när du försöker multi-task med din maskin. Du kan finna att hårddisken kan börja nynna och skramla.

Datoranvändare kan göra några vanliga misstag som leder till en minskning i prestanda i en PC eller laptop. Vi hoppas att följande information kan hjälpa dig att undvika dessa misstag.

Det viktigaste att förstå och ta ut denna information är att de flesta av dessa problem kommer att komma från din dator registret.

De flesta av oss är omedvetna om vikten av registret. Den innehåller viktig information när det gäller programvara och hårdvara som lagras på din dator.

De flesta av oss är omedvetna om hur man rengör registret korrekt. Men när det görs regelbundet, kommer det att bidra till att se till att din dator kan prestera på sin optimala bäst.

En av de stora orsakerna till ett korrupt register är korrupta eller oanvända filer. Felet inträffar eftersom ansökningarna inte är helt bort ordentligt från maskinen.

En annan fråga är när enheter såsom hårdvara förare är oförenliga. Du bör kontrollera när du uppdaterar för att säkerställa att systemet kraschar inte hända.

En annan orsak till en långsam dator är när hårddiskutrymme är otillräcklig. Detta är ett vanligt problem som de flesta av oss datoranvändare kommer att uppleva. Därför måste du kolla in den aktuella minnet på din egen maskin.

Du bör också kolla om du omedvetet kan ha hämtat spionprogram eller skadlig kod. Ett av tecknen på att detta händer är oönskade popup-fönster. Denna typ av programvara är ganska smart och det kan få dig att tro att du laddar ner en legitim produkt.

Det viktiga att vara medveten om, är att denna typ av programvara kan spåra tangenttryckningar och stjäla viktiga personliga detaljer såsom bank-och kreditkortsuppgifter.

Rengöring registret regelbundet med en kvalitet registret renare såsom Max Utilities kan hjälpa enormt för att optimera datorns prestanda maskin.

Vissa användare kommer att försöka åtgärda dessa problem naturligt. Men jag måste betona att om du inte är säker på vad du gör, ska du inte gå vidare. Du kommer bara att förvärra de problem som nu finns.Dansk, Deutsch, English, Español, Français, Italiano, 日本語, Nederlands, Norsk, Polski, Português do Brasil, Suomi, Svenska